Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔριμύ κατηγορώ Λιάσκου για την κατάσταση στον τουρισμό

Δριμύ κατηγορώ Λιάσκου για την κατάσταση στον τουρισμό

Ο υπεύθυνος του Τομέα Τουρισμού, Βουλευτής Ευβοίας κ. Αναστάσιος Λιάσκος σχετικά με την ακρίβεια και την κατάσταση στον τουρισμό έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Αντί η Κυβέρνηση να πάρει μέτρα για […]

Ο υπεύθυνος του Τομέα Τουρισμού, Βουλευτής Ευβοίας κ. Αναστάσιος Λιάσκος σχετικά με την ακρίβεια και την κατάσταση στον τουρισμό<...> έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Αντί η Κυβέρνηση να πάρει μέτρα για την ενίσχυση του ανταγωνισμού και τη μείωση του κόστους λειτουργίας των τουριστικών επιχειρήσεων, αντιμετωπίζει το φαινόμενο της ακρίβειας κάτω από ένα πρίσμα που το διακρίνουν ο στείρος καταγγελτικός λόγος, οι ξεπερασμένες ιδεοληψίες και οι αναθεματισμοί. Από την άλλη πλευρά η πτώση της ποιότητας των παρεχόμενων τουριστικών υπηρεσιών και η αδυναμία του ΥΠ.ΑΝ. να προστατέψει τους συνεπείς τουριστικούς επιχειρηματίες από τους διάφορους ευκαιριακούς επιτήδειους που αισχροκερδούν, έχουν επιδεινώσει την κατάσταση στον κλάδο δραματικά και αμαυρώνουν την εικόνα της χώρας ως σημαντικού τουριστικού προορισμού.

Ο τουρισμός μας έχει πληγεί ανεπανόρθωτα και χρειάζεται αναπτυξιακή στρατηγική με οργάνωση και σχεδιασμό σε βάθος χρόνου. Η ακρίβεια, η υποβάθμιση της ποιότητας και το έλλειμμα ανταγωνισμού στον κλάδο δεν αντιμετωπίζονται με λαϊκίστικα τηλεοπτικά σόου, που υποβαθμίζουν το κύρος της Κυβέρνησης, αλλά με μια οραματική τουριστική πολιτική με κίνητρα και στόχους”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024