Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΡόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου ξανά υποψήφια με την ΝΔ για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
Πολιτική

Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου ξανά υποψήφια με την ΝΔ για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Kratsa

Η Περιφερειάρχης Ιόνιων Νησιών Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου μιλά για την πολιτική που θα ακολουθήσει η περιφέρεια για το μέλλον.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης στήριξης της Νέας Δημοκρατίας στην υποψηφιότητά της ενόψει των περιφερειακών εκλογών η Περιφερειάρχης Ιόνιων Νησιών Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου δήλωσε:

«Επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμή και την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, στο έργο μας και στις δυναμικές προοπτικές, που έχουμε, ήδη, δημιουργήσει για τα Ιόνια Νησιά. Οχυρώνουμε τα νησιά απέναντι στις φυσικές καταστροφές με πρωτοφανή μέσα. Ξεκινήσαμε τη σύγχρονη οδοποιία και οδική ασφάλεια. Θέτουμε τις βάσεις της σύγχρονης διαχείρισης απορριμμάτων. Ξεκινήσαμε τη στρατηγική για τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη. Στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες των πολιτών. Αξιοποιούμε και αναδεικνύουμε την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά μας. Σύμμαχός μας είναι τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της περιφέρειάς μας και του κάθε νησιού ξεχωριστά, τα όνειρα και οι δημιουργικές ικανότητες των συμπολιτών μας, όπως και η αμέριστη υποστήριξη του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του. «Ιόνια Νησιά 2030», είναι το όραμα και το σχέδιο, που μας εμπνέει και μας ενώνει».

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024