Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΓ. Τάσιος: Στις 25 Ιουνίου οι κάλπες πρέπει να ξαναγεμίσουν
Πολιτική

Γ. Τάσιος: Στις 25 Ιουνίου οι κάλπες πρέπει να ξαναγεμίσουν

Η τοποθέτηση του Γρηγόρη Τάσιου για τις απερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Με αφορμή τη διάλυση της βουλής και την προκήρυξη επαναληπτικών εκλογών την Κυριακή 25 Ιουνίου 2023, ο πολιτευτής ΝΔ Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος, ενθαρρυνε τους πολίτες να μην απέχουν από το εκλογικό τους δικαίωμα.

→ Εκλογές 2023: Ντέρμπι για την έδρα στην Χαλκιδική – Παλεύει ο Γρ. Τάσιος

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Τάσιου

“Αγαπητές Φίλες, Αγαπητοί Φίλοι,

Θέλω για μια ακόμη φορά να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξη στον αγώνα μου και την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου.

Στην κάλπη της 21ης Μαΐου ανοίξαμε το δρόμο στη σταθερότητα της πατρίδας μας και στην πρόοδο του τόπου μας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλο το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Νομό μας για το αποτέλεσμα που πετύχαμε στην πρώτη κάλπη και θέλω να συγχαρώ ξεχωριστά τον Γιάννη Γιώργο για την εκλογή του.

Τίποτα όμως δεν τελείωσε. Συνεχίζουμε μέχρι την ολοκλήρωση της Νίκης. Συνεχίζουμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση και ακούραστη δουλειά στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη. Για μια ισχυρή Αυτοδυναμία της ΝΔ. Για Αυτοδύναμη Ελλάδα. Για δεύτερη έδρα στη Χαλκιδική.

Στις 25 Ιουνίου οι κάλπες πρέπει να ξαναγεμίσουν. Να ξαναγίνουν μπλε. Ακόμη πιο δυνατά. Ακόμη πιο ψηλά. Ακόμη πιο αποφασιστικά για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Μαζί, μπροστά! Μαζί μπορούμε περισσότερα!”

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024