Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠλημμύρισε το αεροδρόμιο της Ρόδου – Ρίψη ευθυνών στην Fraport
Αεροδρόμια

Πλημμύρισε το αεροδρόμιο της Ρόδου – Ρίψη ευθυνών στην Fraport

Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου θυμίζουν το ιστόρημα του Νόε.

Η καλοκαιρινή σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει για το μεγαλύτερο μέρος των ελληνικών νησιών, ενώ σύμφωνα με τις προκρατήσεις αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ τουριστών. Και ενώ σωρεία τουριστών καταφθάνουν στη Ρόδο, το αεροδρόμιο Διαγόρας «κατέρρευσε» μετά από μια ισχυρή νεροποντή.

Λίγα λεπτά βροχής ήταν αρκετά για να δημιουργηθεί και πάλι χάος στο αεροδρόμιο. Μετά από κάθε μπόρα, το αεροδρόμιο έβαζε νερά και οι υπάλληλοι προσπαθούν με σφουγγαρίστρες και κουβάδες να επαναφέρουν την ομαλότητα.

Η ίδια κατάσταση σημειώθηκε και έξω από το αεροδρόμιο της Ρόδου, όπου ο δρόμος μετατράπηκε σε ποτάμι, δημιουργώντας έτσι ένα άνευ προηγουμένου κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Σε μια χρονική συγκυρία όπου η τουριστική κίνηση βρίσκεται στην αιχμή της, η Ρόδος βρίσκεται εκτεθειμένη στα μάτια χιλιάδων επισκεπτών, μας μεταδίδουν οι κάτοικοι του νησιού.

«ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, ΠΟΤΑΜΙ, ξεπούλησαν τα χρυσοφόρα αεροδρόμια μας στην Fraport, διότι λέει θα τα…αναβάθμιζε! Το βλέπουμε στην πράξη!

Εδώ, τώρα, ποιός θα πληρώσει που εξαιτίας της Fraport εξευτελιζόμαστε ως Ρόδος, μέσα στην τουριστική περίοδο;

Θα έπρεπε να κρυφτούν όλα τα μνημονιακά κόμματα και οι εκπρόσωποι τους, για τα κακά που έχουν προξενήσει στην Πατρίδα μας και στον Λαό μας», δηλώνει η υποψήφια βουλεύτρια Δωδεκανήσου, με την Πλεύση Ελευθερίας, Ευαγγελία Παναή.

Η απάντηση της Fraport

Στις εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο και δείχνουν το πλημμυρισμένο αεροδρόμιο της Ρόδου, η Fraport σε ανακοίνωσή της να αναφέρει ότι εργάζεται για τη λύση του προβλήματος.

«Η ασυνήθιστα έντονη καταιγίδα που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Ρόδου είχε ως αποτέλεσμα να παρουσιαστούν άγνωστα μέχρι πρότινος ελαττώματα στην οροφή εντός του αεροδρομίου Ρόδου «Διαγόρας», αλλά και στον εξωτερικό χώρο αυτού. Ο φορέας διαχείρισης και λειτουργίας του αερολιμένα εργάζεται για την άμεση επίλυση του ζητήματος και σε στενή συνεργασία με τον Δήμο θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη βελτίωση του αποχετευτικού συστήματος στην ευρύτερη περιοχή του αεροδρομίου», τονίζει χαρακτηριστικά.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024