Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝΔ: Διαλύεται ο ΕΟΤ παραμονές των Ολυμπιακών Αγώνων

ΝΔ: Διαλύεται ο ΕΟΤ παραμονές των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο υπεύθυνος του Τομέα Τουρισμού, Βουλευτής Ευβοίας κ. Αναστάσιος Λιάσκος έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού. “Αφού για χρόνια η Κυβέρνηση αποψίλωνε σκόπιμα και συστηματικά τον […]

Ο υπεύθυνος του Τομέα Τουρισμού, Βουλευτής Ευβοίας κ. Αναστάσιος Λιάσκος έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού<...>.

“Αφού για χρόνια η Κυβέρνηση αποψίλωνε σκόπιμα και συστηματικά τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού από τις αρμοδιότητες του καταντώντας τον ουσιαστικά νεκρό, σήμερα ο κ. Σημίτης υπέγραψε και επίσημα τη ληξιαρχική πράξη του θανάτου του. Έτσι ο μοναδικός έμπειρος κρατικός φορέας άσκησης τουριστικής πολιτικής διαλύεται παραμονές των Ολυμπιακών Αγώνων και το τουριστικό προϊόν της χώρας εγκαταλείπεται στη τύχη του.

Οι προχειρότητες και οι αυτοσχεδιασμοί της Κυβέρνησης σε θέματα τουρισμού δεν έχουν τέλος. Την ώρα που έπρεπε να υπάρχει ενότητα δυνάμεων και προσπαθειών, οι υπεύθυνοι πειραματίζονται με νέα θολά σχήματα που πυροδοτούν απρόβλεπτες εξελίξεις στο κλάδο. Βεβαίως απ` ότι αντιλαμβάνεται κανείς, η αιφνιδιαστική αυτή εξέλιξη γίνεται και εν αγνοία των τουριστικών φορέων. Μετά από αυτή την ενέργεια μόνο θυμηδία προκαλούν οι εξαγγελίες της Κυβέρνησης για αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού. Η ζοφερή πραγματικότητα είναι ότι με τους ολέθριους χειρισμούς της βάζει ταφόπλακα στον Ελληνικό Τουρισμό“.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024