Τελευταία νέα

Χαμηλότερα τα κέρδη της KLM

Χαμηλότερα προβλέπεται να είναι τα κέρδη της αεροπορικής εταιρίας KLM, από τις αρχικές εκτιμήσεις για το α’ τρίμηνο του 2001. Ο κύριος λόγος, σύμφωνα με την εταιρία είναι η μείωση […]

Χαμηλότερα προβλέπεται να είναι τα κέρδη της αεροπορικής εταιρίας KLM<.>, από τις αρχικές εκτιμήσεις για το α' τρίμηνο του 2001<...>. Ο κύριος λόγος, σύμφωνα με την εταιρία είναι η μείωση της κίνησης στις υπερατλαντικές πτήσεις και στα δρομολόγια προς τις χώρες της Ασίας και του Ειρηνικού. Όμως η κίνηση στην World Business Class της KLM είναι υψηλότερη από την περσινή χρονιά στους προορισμούς εκτός Ευρώπης, εκτός από την Ινδία. Η νέα διαμόρφωση της World Business Class της KLM αποτελεί πόλο έλξης περισσοτέρων επιβατών, οι οποίοι διαλέγουν την KLM για τα ταξίδια τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της KLM στα επίσημα αποτελέσματα, που θα ανακοινωθούν στις 25 Ιουλίου, τα έσοδα του πρώτου τριμήνου του έτους θα είναι σημαντικά χαμηλότερα από τα 100 εκατ. ευρώ που ήταν το αντίστοιχο διάστημα του 2000.

Τα αποτελέσματα της παραπάνω προειδοποίησης για χαμηλότερα κέρδη ήταν όχι μόνο η μείωση της τιμής της KLM, αλλά και των άλλων ευρωπαϊκών αερομεταφορέων, όπως η British Airways (-2%), με την οποία είχε στο παρελθόν διεξαγάγει συνομιλίες για ενδεχόμενη συγχώνευση. Σημειώνουμε ότι η KLM διέψευσε ότι οι διαπραγματεύσεις αυτές ξεκίνησαν εκ νέου στις αρχές Ιουνίου, όπως έχει δημοσιευθεί.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024