Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές Εταιρίες‘Μονάδα Φροντίδας Επιβατών’ και ηλεκτρονικό εισιτήριο από την Alitalia

‘Μονάδα Φροντίδας Επιβατών’ και ηλεκτρονικό εισιτήριο από την Alitalia

Η Alitalia, στη συνεχή προσπάθειά που καταβάλει για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των Ελλήνων επιβατών της, δημιούργησε τη ‘Μονάδα Φροντίδας Πελατών’ (Customer Care Unit) με σκοπό να προσφέρει […]

Η Alitalia<.>, στη συνεχή προσπάθειά που καταβάλει για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των Ελλήνων επιβατών της, δημιούργησε τη 'Μονάδα Φροντίδας Πελατών'<...> (Customer Care Unit) με σκοπό να προσφέρει τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες.

Μέσω της μονάδας αυτής, οι επιβάτες της εταιρίας μπορούν πλέον, χωρίς χρονοτριβή, να πάρουν πληροφορίες για τις πτήσεις της Alitalia και να κάνουν τηλεφωνική κράτηση και αγορά εισιτηρίων, ενώ η πληρωμή μπορεί να γίνει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Η παράδοση των εισιτηρίων γίνεται στο αεροδρόμιο ή με άμεση δωρεάν αποστολή με courier στο σπίτι ή σε όποια διεύθυνση επιθυμεί ο κάθε πελάτης.

Το Customer Care Unit λειτουργεί Δευτέρα-Παρασκευή μεταξύ 9 το πρωί και 7 το απόγευμα και το Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι.

Επίσης η Alitalia, για να απλουστεύσει τις διαδικασίες και διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους επιβάτες της, προχώρησε στην εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου E-ticket, που δεν χάνεται και τα δεδομένα παραμένουν στα κομπιούτερ της εταιρίας μέχρι την έκδοση της κάρτας επιβίβασης, κατευθείαν στο αεροδρόμιο.

Σημειώνεται ότι η Alitalia αποτελεί σήμερα στην Ελλάδα τον δεύτερο μεγαλύτερο αερομεταφορέα, μετά την Ολυμπιακή- τόσο σε αριθμό πτήσεων όσο και διαθέσιμων θέσεων- με συνολικά 10 καθημερινά δρομολόγια μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας (4 δρομολόγια Αθήνα-Ρώμη, 4 Αθήνα-Μιλάνο και 2 Θεσσαλονίκη -Μιλάνο).

Ο στόλος της εταιρίας αποτελείται από περίπου 158 αεροσκάφη νεότερης τεχνολογίας, με μέσο όρο ηλικίας τα 9 έτη, τα οποία πετάνε προς περισσότερους από 120 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024