Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΚαλά πάμε στην Βρετανική αγορά στο last minute

Καλά πάμε στην Βρετανική αγορά στο last minute

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η βρετανική τουριστική εφημερίδα Travel Weekly οι διακοπές στην Ελλάδα πούλησαν πολύ καλά στην Βρετανική αγορά και ξεπέρασαν μάλιστα και την Ισπανία, που είναι παραδοσιακά […]

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η βρετανική τουριστική εφημερίδα Travel Weekly οι διακοπές στην Ελλάδα πούλησαν πολύ καλά στην Βρετανική αγορά και<...> ξεπέρασαν μάλιστα και την Ισπανία, που είναι παραδοσιακά ο πρώτος προορισμός των Βρετανών.

Η διαφορά όμως είναι ότι η Ελλάδα αυτή την στιγμή πουλάει σε last minute με αποτέλεσμα τις χαμηλές τιμές, και την προσέλκυση τουριστών που δεν έχουν διαλέξει τον προορισμό αλλά κίνητρο τους ήταν η χαμηλή τιμή. Την ίδια στιγμή η Ισπανία έρχεται δεύτερη σε πωλήσεις, όμως το ενδιαφέρον των αγοραστών-τουριστών είναι για το καλοκαίρι του 2002. Όπως υποστηρίζουν πράκτορες από την Νότια Βρετανία, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για διακοπές στην Ισπανία και μάλιστα στην Κόστα ντε Σολ. Η τρίτη χώρα σε προτιμήσεις για περασμένη εβδομάδα έρχεται η Αυστραλία, και αμέσως μετά η Τουρκία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον για διακοπές στην Αυστραλία είναι πολύ υψηλό, παρά το γεγονός ότι η Επιτροπή Τουρισμού της Αυστραλίας αποφάσισε να μειώσει τα έξοδα marketing και διαφήμισης σε ποσοστό 10-12% σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες. Ο συνολικός διαφημιστικός προϋπολογισμός για την περιοχή της Ευρώπης ήταν 7,3 εκατ. λίρες Αγγλίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024