Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΝομοθεσίαΔελτία Κοινωνικού Τουρισμού σε Παρέμβαση και Στροφή

Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού σε Παρέμβαση και Στροφή

Το κέντρο κοινωνικής επανένταξης του προγράμματος «Παρέμβαση» και της θεραπευτικής κοινότητας «Στροφή» θα επισκεφθεί σήμερα το απόγευμα η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά όπου θα παραδώσει δελτία […]

Το κέντρο κοινωνικής επανένταξης του προγράμματος «Παρέμβαση» και της θεραπευτικής κοινότητας «Στροφή» θα επισκεφθεί<...> σήμερα το απόγευμα η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά όπου θα παραδώσει δελτία κοινωνικού τουρισμού στα μέλη τόσο του προγράμματος όσο και της κοινότητας. Στη συνέχεια θα συναντηθεί με το προσωπικό, εκπροσώπους γονέων και τα μέλη της κοινότητας «Στροφή».

Επισημαίνεται ότι είναι η πρώτη φορά, που στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού έγινε πρόβλεψη και έχει ενταχθεί η σχετική πρωτοβουλία για την χορήγηση δελτίων κοινωνικού τουρισμού στους συγκεκριμένους φορείς, τα οποία και θα παραδώσει στους δικαιούχους η υπουργός.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

21/06/2024
20/06/2024
19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024