Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔιάβημα φορέων της Αχαΐας στην Κυβέρνηση για το αυτοκινητοδρόμιο

Διάβημα φορέων της Αχαΐας στην Κυβέρνηση για το αυτοκινητοδρόμιο

Διάβημα στον Πρωθυπουργό και στους Υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργο Αλογοσκούφη, και Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά,θα πραγματοποιήσουν εντός των επόμενων ημερών, οι κοινωνικοί και πολιτικοί φορείς του Νομού […]

Διάβημα στον Πρωθυπουργό και στους Υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργο Αλογοσκούφη, και Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά,<…>θα πραγματοποιήσουν εντός των επόμενων ημερών, οι κοινωνικοί και πολιτικοί φορείς του Νομού Αχαΐας, ζητώντας την άμεση δρομολόγηση των απαραίτητων διαδικασιών για την κατασκευή αυτοκινητοδρομίου στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, όπως αποφασίσθηκε στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε προχτές, Δευτέρα 3 Απριλίου 2006, με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών και της `Αυτοκινητοδρόμιο Α.Ε.`, οι αχαϊκοί φορείς θα ζητήσουν:

    1. Την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος για τις τεχνικές προδιαγραφές και τους όρους λειτουργίας των αυτοκινητοδρομίων στην Ελλάδα.
    2. Την έκδοση της κοινής Υπουργικής απόφασης, με την οποία θα καθορίζονται και οι επιδοτούμενες δαπάνες των συγκεκριμένων επενδύσεων.

Μάλιστα, οι φορείς έχουν δώσει προθεσμία στην Κυβέρνηση μέχρι και τις 25 Απριλίου 2006 για να υλοποιήσει τα παραπάνω αιτήματα, ενώ σε αντίθετη περίπτωση προειδοποιούν με κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας, όπως συλλαλητήριο, πορείες διαμαρτυρίας και συσκότιση της πόλης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024