Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΜε ανανεωμένη παρουσία ο HAPCO στην IMEX

Με ανανεωμένη παρουσία ο HAPCO στην IMEX

Για 6η συνεχή χρονιά ο HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers) συμμετείχε με επιτυχία στην έκθεση ΙΜΕΧ, η οποία διοργανώθηκε από τις 22 έως τις 24 Απριλίου 2008, στην […]

Για 6η συνεχή χρονιά ο HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers) συμμετείχε με επιτυχία στην έκθεση ΙΜΕΧ, η οποία διοργανώθηκε από τις 22 έως τις 24 Απριλίου 2008, στην Φρανκφούρτη. Το ελληνικό περίπτερο, το οποίο<...>ανανεώθηκε σύμφωνα με τη νέα διαφημιστική καμπάνια του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης – Ε.Ο.Τ, φιλοξένησε πάνω από 30 ελληνικές εταιρίες, φορείς και ξενοδοχεία.

Ανανεωμένο και σε περίοπτη θέση, το τριπλό booth (συνολικής έκτασης 27 τ.μ.), που είχε και φέτος ο HAPCO, με την νέα του διαφημιστική καταχώρηση και banner, φιλοξένησε δώδεκα (12) μέλη-συνεκθέτες του, στην πλειοψηφία τους επαγγελματίες οργανωτές συνεδρίων, αλλά και συνεδριακά ξενοδοχεία, εταιρίες οπτικοακουστικών μέσων και εκδοτικούς οίκους.

O HAPCO εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού του Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Ποδηματά, από την Ειδική Γραμματέα Δ.Σ. κα. Σίσσυ Λυγνού, από το μέλος Δ.Σ. κ. Ζαχαρία Καπλανίδη και από την Γενική του Διευθύντρια κα. Λύντια Μαστρονικολή, στις διάφορες εκδηλώσεις της έκθεσης, καθώς και του Association Day. Σημαντική ήταν και η παρουσία του Προέδρου του Ε.Ο.Τ. κ. Αθ. Οικονόμου κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της ΙΜΕΧ, ο οποίος επισκέφτηκε, μεταξύ άλλων, το booth του Συνδέσμου και αντάλλαξε απόψεις με τον Αντιπρόεδρο κ. Π. Ποδηματά για θέματα του HAPCO και του συνεδριακού τουρισμού γενικότερα.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης IMEX έγινε η παρουσίαση του Συνεδριακού Οδηγού HAPCO για το έτος 2008, τον οποίο εκδίδει η εταιρία Hellenic Sun Editions για 9η συνεχή χρονιά, με την επιμέλεια του HAPCO. Ο Συνεδριακός Οδηγός 2008 διανεμήθηκε, μαζί με αντίστοιχο CD-ROM, σε πολλούς ενδιαφερομένους επισκέπτες του booth του HAPCO, καθώς και του ελληνικού περιπτέρου.

Το ενδιαφέρον για την Ελλάδα ως συνεδριακό και incentive travel προορισμό ήταν, σύμφωνα με τους επαγγελματίες οργανωτές συνεδρίων (P.C.O.s), αυξημένο και είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν αρκετές προκαθορισμένες συναντήσεις με hosted buyers.

Η φετινή έκθεση IMEX, κατά γενική ομολογία, είχε μεγάλη επιτυχία, σημειώνοντας ρεκόρ εκθετών, με περίπου 3.400 εκθέτες από 150 χώρες, καθώς και ρεκόρ αγοραστών (hosted buyers), οι οποίοι, σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης, ήταν περίπου 8.500 μεταξύ των οποίων και αρκετοί Γερμανοί decision makers.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024