Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνέντευξη του Παύλου Γερουλάνου στο Reuters
Η Ελλάδα μπορεί να προσφέρει περισσότερα από το παραδοσιακό μοντέλο θάλασσα και ήλιος

Συνέντευξη του Παύλου Γερουλάνου στο Reuters

Το πρακτορείο Reuters μεταδίδει συνέντευξη που έδωσε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος στο δημοσιογράφο David Stamp, στο περιθώριο της έκθεσης ΙΤΒ στο Βερολίνο. Ο δημοσιογράφος αναφέρει πως […]

Το πρακτορείο Reuters μεταδίδει συνέντευξη που έδωσε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος στο δημοσιογράφο David Stamp,<...> στο περιθώριο της έκθεσης ΙΤΒ στο Βερολίνο. Ο δημοσιογράφος αναφέρει πως ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κατά τη συνέντευξη, επέλεξε να κατευνάσει τους πεσιμιστές -κυρίως στη Γερμανία- αλλά και να συγκρατήσει τους υπεραισιόδοξους σχετικά με τις αφίξεις στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι: “Εύχομαι να έχουμε μεγάλους αριθμούς στις αφίξεις, όμως πιστεύω ότι όποιος διακατέχεται από υπερβολικό ενθουσιασμό μπορεί εύκολα να απογοητευθεί. Ας βεβαιωθούμε πρώτα ότι γίνεται η δουλειά που πρέπει να γίνει για τα χρόνια που έρχονται”.

Ο κ. Γερουλάνος αναφέρθηκε στη μείωση του ΦΠΑ για τα καταλύμματα στο 6,5% και στην τάση συγκράτησης των τιμών στον ευρύτερο τουριστικό τομέα επισημαίνοντας ότι η μείωση των τιμών αποτελεί βραχυπρόθεσμη πολιτική. “Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα ισχυρότερο τουριστικό προϊόν, τόνισε. “Οι στόχοι που θέτουμε ξεπερνούν το 2011. Είναι μια συνεχής διαδικασία αλλαγής”. Πρόσθεσε ότι η Ελλάδα μπορεί να προσφέρει περισσότερα από το παραδοσιακό μοντέλο `θάλασσα και ήλιος` και ότι μπορεί να δώσει έμφαση στην ανάπτυξη των αστικών κέντρων, της ηπειρωτικής Ελλάδας, των εμπειρών που προσφέρει, της γαστρονομίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024