Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΚινητοποιήσεις των πρώην εργαζομένων της Ολυμπιακής
Διαμαρτύρονται για την μη τήρηση των συμφωνηθέντων

Κινητοποιήσεις των πρώην εργαζομένων της Ολυμπιακής

Κλειστή είναι από το βράδυ της Τετάρτης, η οδός Πανεπιστημίου στο ύψος του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους, από απολυμένους εργαζόμενους της πρώην Ολυμπιακής. Διαμαρτύρονται για την μη τήρηση των συμφωνηθέντων […]

Κλειστή είναι από το βράδυ της Τετάρτης, η οδός Πανεπιστημίου στο ύψος του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους, από απολυμένους εργαζόμενους<...> της πρώην Ολυμπιακής. Διαμαρτύρονται για την μη τήρηση των συμφωνηθέντων από την πλευρά της κυβέρνησης.

“Όλο το προσωπικό της πρώην Ολυμπιακής απολύθηκε στις 15 Δεκεμβρίου και κανένας δεν έχει λάβει αποζημίωση”, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Κλεάνθης Τράτας, ταμίας της Ένωσης Τεχνικών Υπαλλήλων της παλιάς Ολυμπιακής. Όπως είπε, έχουν μείνει στον δρόμο 4.000 μόνιμοι υπάλληλοι της παλιάς εταιρείας, εκ των οποίων κάποιοι έχουν δικαίωμα συνταξιοδότησης. Ακόμη, κατήγγειλε ότι ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Φίλιππος Σαχινίδης στην μαραθώνια συνάντησή τους αμφισβήτησε το νομικό πλαίσιο της προηγούμενης κυβέρνησης για την Ολυμπιακή.

“Οι πρώην εργαζόμενοι της ΟΑ είναι στον δρόμο, καθώς η νέα κυβέρνηση δεν εφαρμόζει τις αποφάσεις της προηγούμενης”, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ κ. Γιάννης Μανώλης. Εκτίμησε ότι η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα είναι αποτέλεσμα των πολιτικών που εφαρμόστηκαν στην χώρα μετά την μεταπολίτευση. Είπε επίσης ότι με τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση κανένας πολιτικός και συνδικαλιστής δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί στο δρόμο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024