Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑλλαγές στη διευθυντική ιεραρχία του Πόρτο Καρράς

Αλλαγές στη διευθυντική ιεραρχία του Πόρτο Καρράς

Το Πόρτο Καρράς, πραγμαοποίησε ένα μεγάλο άλμα και στην διευθυντική του ιεραρχία. Ο Γιώργος Χατζηϊωσήφ μετά από 5 χρόνια στην Χαλκιδική, ως διευθυντής αγορών και έργων και από τις αρχές […]

Το Πόρτο Καρράς, πραγμαοποίησε ένα μεγάλο άλμα και στην διευθυντική του<...> ιεραρχία.

Ο Γιώργος Χατζηϊωσήφ μετά από 5 χρόνια στην Χαλκιδική, ως διευθυντής αγορών και έργων και από τις αρχές του 2002 ως γενικός διευθυντής, αναλαμβάνει στα κεντρικά< γραφεία του ομίλου στην Αθήνα, ως γενικός διευθυντής και πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής του συγκροτήματος, καθήκοντα συντονισμού της τουριστικής ανάπτυξης του Ομίλου και ειδικά για το Πόρτο Καρράς την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης των επενδύσεων με το οικιστικό πρόγραμμα, το δεύτερο γήπεδο γκολφ και τις άλλες επεμβάσεις που προγραμματίζει ο όμιλος.

Ο Reinhard Werthner, με πολύ μεγάλη εμπειρία στον τουριστικό χώρο και μία επιτυχή θητεία 30 και πλέον χρόνων, με διάφορες ιδιότητες, στα πιο γνωστά τουριστικά συγκροτήματα της υφηλίου, αναλαμβάνει εκτελεστικός αντιπρόεδρος του συγκροτήματος. Σπούδασε στην Αμερική και πέραν της μητρικής του γλώσσας, που είναι η γερμανική, μιλάει άπταιστα αγγλικά και επαρκώς ισπανικά. Έχει εργασθεί ως γενικός διευθυντής στην ξενοδοχειακή αλυσίδα Marriott και σε μία σειρά μεγάλων ξενοδοχείων της Αμερικής, ως εταιρικός διευθυντής τροφίμων και ποτών στην αλυσίδα των Hyatt και σε άλλα μεγάλα συγκροτήματα και με την ιδιότητα του μέλους σε τουριστικές εταιρείες, συλλόγους τουρισμού και ενώσεις ξενοδόχων.

Ο Samuel Huegli, με καταγωγή από την Αυστρία και θητεία πάνω από 30 χρόνια στην διοίκηση ξενοδοχείων, αναλαμβάνει διευθυντής ξενοδοχείων. Έχει δουλέψει σε μεγάλα τουριστικά συγκροτήματα όπως Plamas Del Mar Country Club Humacao Puerto Rico, Garibe Hilton Hotel San Juan Puerto Rico, Ramada Hotel Dubai UAE. Μιλάει πέντε γλώσσες.

Ο Garsten Hundertmark, γερμανός στην καταγωγή, ανέλαβε τη διεύθυνση του κέντρου θαλασσοθεραπείας και SPA. Έχει προϋπηρεσία στα μεγαλύτερα κέντρα SPA στην Ευρώπη όπως στο Dorinth-Sofitel Hotels στην Γερμανία, στην Αυστρία και στην Ισπανία, όπως επίσης και στο Grabd Hyatt του Βερολίνου. Μιλάει εκτός της μητρικής του γλώσσας την Αγγλική και την Γαλλική.

Στόχος του συγκροτήματος, πέραν των υποδομών του είναι και η αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών, η οποία μπορεί να επιτευχθεί με διευθυντική στελέχωση από ανθρώπους που εμφορούνται από μία άλλη νοοτροπία και έχουν την μεγάλη εμπειρία μεγάλων τουριστικών συγκροτημάτων ανά την υφήλιο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024