Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠροβολή της Νομαρχίας Εύβοιας στο Μόναχο από τις Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού

Προβολή της Νομαρχίας Εύβοιας στο Μόναχο από τις Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού

Ολοήμερη εορταστική εκδήλωση της Νομαρχίας Ευβοίας και του Οργανισμού Πολιτισμού Τουρισμού Ανάπτυξης Νομού Ευβοίας πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Μόναχο της Γερμανίας από τις Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού και υπό την αιγίδα του […]

Ολοήμερη εορταστική εκδήλωση της Νομαρχίας Ευβοίας και του Οργανισμού Πολιτισμού Τουρισμού Ανάπτυξης Νομού Ευβοίας πραγματοποιήθηκε<…> πρόσφατα στο Μόναχο της Γερμανίας από τις Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης – ΕΟΤ.

Η εκδήλωση είχε στόχο να παρουσιάσει την περιοχή της Εύβοιας στο γερμανικό κοινό ως έναν ελκυστικό τουριστικό προορισμό, που διακρίνεται για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει, καθώς και για τις πλούσιες και `παρθένες` γεωφυσικές ομορφιές του τόπου, που δεν έχουν επηρεαστεί από την βιομηχανοποίηση και τυποποίηση του τουριστικού προϊόντος. Σημειώνεται δε, ότι είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται μία στοχευμένη επικοινωνιακή προσέγγιση της περιοχής στην Γερμανία, καθώς τουριστικοί παράγοντες και φορείς αναγνωρίζουν την σημασία του εισερχόμενου γερμανικού τουρισμού.

Την εκδήλωση της Νομαρχίας Ευβοίας, στις 9 Απριλίου, τίμησε με την παρουσία του ο Αντινομάρχης Ευβοίας κ. Αντώνης Κορόζης, καθώς και σημαντικοί εκπρόσωποι της ελληνικής ομογένειας, όπως ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κρητών Γερμανίας, κ. Γιάννης Επιτροπάκης και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποντίων Ευρώπης, κ. Γιώργος Αμαραντίδης.

Ακόμα, οι γερμανοί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς από το χορευτικό συγκρότημα της ελληνικής ομογένειας, να γευτούν παραδοσιακά ελληνικά εδέσματα, αλλά και να συμμετάσχουν σε ένα τυχερό παιχνίδι με λαχνούς και δώρα από την παρουσιαζόμενη περιοχή. Τα δώρα του διαγωνισμού αφορούσαν εβδομαδιαία διαμονή σε ξενοδοχεία της περιοχής κατόπιν πρωτοβουλίας, που ανέλαβε ο Οργανισμός Πολιτισμού Τουρισμού Ανάπτυξης Νομού Ευβοίας, σε συνεργασία με τους τοπικούς συνδέσμους και συλλόγους ξενοδόχων του νησιού.

Παραδοσιακά εδέσματα και κεράσματα προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους στον μπουφέ της Νομαρχίας Ευβοίας, ενώ το έντυπο υλικό, που διανεμήθηκε και οι πληροφορίες που έδωσε το προσωπικό για την Εύβοια προδιέθεσαν θετικά τους γερμανούς για την επίσκεψή τους σύντομα στην περιοχή.

Παράλληλα, να σημειωθεί ότι κατά την τριήμερη επίσκεψη του κ. Αντινομάρχη στο Μόναχο πραγματοποιήθηκαν εποικοδομητικές επαφές με το ελληνικό προξενείο, τοπικά ταξιδιωτικά γραφεία – μεταξύ αυτών και με ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά γραφεία της Ελλάδας, που φέρνουν Γερμανούς στην Ελλάδα -το Attika Reisen – καθώς και με εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας.

Τέλος, να τονιστεί ότι οι Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού στους Γερμανικούς Σιδηρόδρομους αποτελούν ιδιωτική πρωτοβουλία της διοργανώτριας εταιρίας `Choose Media SA` και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης – ΕΟΤ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024