Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣε νέο χώρο, ειδικά κατασκευασμένο για εκθέσεις η BITTM 2006

Σε νέο χώρο, ειδικά κατασκευασμένο για εκθέσεις η BITTM 2006

Σε νέο χώρο, ειδικά κατασκευασμένο για εκθέσεις θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά η διεθνής τουριστική έκθεση `Beijing International Travel and Tourism Market` – BITTM 2006, η μοναδική B2B έκθεση της Κίνας, όπου κάθε χρόνο συναντώνται επαγγελματίες της τοπικής, αλλά και της παγκόσμιας τουριστικής…

Σε νέο χώρο, ειδικά κατασκευασμένο για εκθέσεις θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά η διεθνής τουριστική έκθεση `Beijing International<...>Travel and Tourism Market` – BITTM 2006, η μοναδική B2B έκθεση της Κίνας, όπου κάθε χρόνο συναντώνται επαγγελματίες της τοπικής, αλλά και της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, στην BITTM 2006, που θα πραγματοποιηθεί από 3 έως 5 Απριλίου, θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 200 εκθέτες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα συναντηθούν με Κινέζους Κυβερνητικούς εκπροσώπους, tour operators, ταξιδιωτικά γραφεία, και δημοσιογράφους. Να σημειωθεί ότι η έκθεση BITTM 2006 αφορά αποκλειστικά στον εξερχόμενο τουρισμό της Κίνας.

Παρόλα που η ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία της Κίνας είναι ακόμη στα πρώτα στάδια ζωής της, ωστόσο έχει καταφέρει να αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια σε μια από τις πιο δυναμικές βιομηχανίες για την οικονομία της χώρας. Να τονιστεί ότι η Κίνα έχει καταγράψει την μεγαλύτερη αύξηση στον τομέα των ταξιδίων και του τουρισμού, συγκρινόμενη με τον μέσο Ασιατικό ή παγκόσμιο προορισμό.

Το 2004 η Κίνα δέχτηκε 109,038 εκατ. αφίξεις, ενώ εκτιμάται ότι συνολικά στο 2005 θα πραγματοποιηθούν 1,100 εκατ. ταξίδια στο εσωτερικό της χώρας. Τα έσοδα της Κίνας από τον τουρισμό αναμένεται να ανέλθουν στα 91 δισ. δολάρια, συμβάλλοντας κατά 5,8% στο ΑΕΠ της χώρας το 2005.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού – World Tourism Organisation (WTO) χαρακτηρίζει την Κίνα ως την τέταρτη πιο σημαντική εξερχόμενη τουριστική αγορά, με τις εκτιμήσεις του να κάνουν λόγο για 100 εκατ. αναχωρήσεις το 2020. Αξιοσημείωτη είναι επίσης και η μέση δαπάνη του Κινέζου ταξιδιώτη, που ανέρχεται στα 175 δολάρια την ημέρα και είναι από τις υψηλότερες.

Αποκλειστική αντιπρόσωπος πωλήσεων της έκθεσης του Πεκίνου The Beijing International Travel & Tourism Market, BITTM 2006, είναι η εταιρία Travel Media Applications, (ΤΜΑ) που εκδίδει το TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International (www.traveldailynews.gr και www.traveldailynews.com.). Η ΤΜΑ έχει ήδη προκρατήσει προνομιακό χώρο 600 τ.μ. πολύ κοντά στην είσοδο της έκθεσης για την καλύτερη προβολή της Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Travel Media Applications.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024