Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕξέχουσες προσωπικότητες από τον χώρο του τουρισμού στην BITTM

Εξέχουσες προσωπικότητες από τον χώρο του τουρισμού στην BITTM

Σημείο συνάντησης επαγγελματιών από την παγκόσμια, αλλά και τοπική ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία αποτελεί κάθε χρόνο το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου της Κίνας(China World Trade Center) στο Πεκίνο, κατά τη διεξαγωγή […]

Σημείο συνάντησης επαγγελματιών από την παγκόσμια, αλλά και τοπική ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία αποτελεί κάθε χρόνο το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου της Κίνας<...>(China World Trade Center) στο Πεκίνο, κατά τη διεξαγωγή της έκθεσης Beijing International Travel & Tourism Market (BITTM), όπου δίνουν το παρόν εξέχουσες προσωπικότητες του χώρου με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ομιλίες.

Σημειώνεται ότι το ραντεβού της έκθεσης για την επόμενη χρονιά έχει ορισθεί στις 14-17 Μαίου, αποτελώντας μοναδική ευκαιρία συνδυασμού της γοργής ανάπτυξης της Κινέζικης αγοράς με τις ανάγκες της παγκόσμιας βιομηχανίας.
Παράλληλα με την έκθεση όμως πραγματοποιείται και σεμινάριο, επικεντρωμένο πάντα σε θέματα εκπαίδευσης, που προσελκύει το ενδιαφέρον εξεχουσών προσωπικοτήτων από το παγκόσμιο χώρο της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας για συμμετοχή.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένα από τα ονόματα ομιλητών:

  • Geoffrey Lipman, ειδικός σύμβουλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO)
  • Prof. Zhang Guangrui, Κέντρο Τουριστικών Ερευνών (Chinese Academy of Social Sciences in Beijing)

  • Zhiquan Gao, (China Youth Travel Services)
  • Dr. Wolfgang Arlt, (University of Applied Sciences Stralsund, Germany)


Σημειώνεται ότι η ΒΙΤΤΜ προσφέρει τη μοναδική δυνατότητα στις επιχειρήσεις να παρουσιάσουν το προφίλ τους σε 30 λεπτά ενώπιον της ελίτ του τουρισμού, που κάθε χρόνο δίνει το παρόν στο Πεκίνο.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της έκθεσης Beijing International Travel and Tourism Market – BITTM για Ελλάδα και Κύπρο η εταιρία Travel Media Applications.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024