Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΦοιτητές τουριστικών σχολών στο Πεκίνο βραβεύει η BITTM

Φοιτητές τουριστικών σχολών στο Πεκίνο βραβεύει η BITTM

Φοιτητές τουριστικών σχολών στο Πεκίνο θα βραβεύσει φέτος για την ευφυΐα τους και την έπειτα πορεία της καριέρας τους η διεθνής τουριστική έκθεσηBeijing International Travel and Tourism Market – BITTM […]

Φοιτητές τουριστικών σχολών στο Πεκίνο θα βραβεύσει φέτος για την ευφυΐα τους και την έπειτα πορεία της καριέρας τους η διεθνής τουριστική έκθεση<...>Beijing International Travel and Tourism Market – BITTM 2006, κατόπιν συνεργασίας της με τα σημαντικότερα πανεπιστήμια του Πεκίνου. Σημειώνεται ότι η έκθεση πραγματοποιείται από τις 3 έως και τις 5 Απριλίου, ενώ η τελετή απονομής των βραβείων (Student Awards) έχει προγραμματιστεί για τις 4 του μηνός.

Η έκθεση BITTM είναι η μόνη έκθεση που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τον εξερχόμενο τουρισμό της Κίνας, της οποίας η αγορά είναι από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στον κόσμο, δίνοντας την ευκαιρία στους εθνικούς οργανισμούς τουρισμού να συναντηθούν με Κινέζους επαγγελματίες από το χώρο των ταξιδίων και να συνάψουν μελλοντικές συνεργασίες. Για την μελλοντική ανάπτυξη του εξερχόμενου τουρισμού της Κίνας, καλά εκπαιδευμένα στελέχη είναι άκρως απαραίτητα για την οργάνωση ποικίλων και παράλληλα εξειδικευμένων ταξιδίων, ανταποκρινόμενων στις ανάγκες των Κινέζων ταξιδιωτών.

Στα πλαίσια μιας ποικιλόμορφης αγοράς, η γνώση των αναγκών των πελατών, όπως επίσης και των πλεονεκτημάτων του κάθε προορισμού, είναι απαραίτητα στοιχεία για τη διασφάλιση της ικανοποίησης του πελάτη. Για να επιτευχθούν όμως αυτοί οι στόχοι, και συνεχίζοντας την επένδυση της στον κινέζικο εξερχόμενο τουρισμό, η BITTM με τα βραβεία αυτά (χρηματικά) επιβραβεύει τους καλύτερους φοιτητές τουριστικών σχολών, οι οποίοι θα στελεχώσουν μελλοντικά την τουριστική βιομηχανία της χώρας.

Όπως σχολίασε η κ. Karen Taylor, Event Director της BITTM, “το να υποστηρίζεις τους πιθανούς μελλοντικούς ηγέτες στον κινέζικο εξερχόμενο τουρισμό είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της έκθεσης και τα βραβεία αυτά αποτελούν απόδειξη της αυξανόμενης συνεργασίας μεταξύ της κινέζικης τουριστικής βιομηχανίας και των προορισμών παγκοσμίως”.

Σημειώνεται ότι αντιπρόσωπος της έκθεσης Beijing International Travel and Tourism Market – BITTM για Ελλάδα και Κύπρο είναι η εταιρία Travel Media Applications.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024