Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτόχος για τις τουριστικές αρχές Μεξικού και Φλόριντας η προσέλκυση Κινέζων τουριστών

Στόχος για τις τουριστικές αρχές Μεξικού και Φλόριντας η προσέλκυση Κινέζων τουριστών

Στην προσέλκυση τουριστών από την Κίνα στοχεύουν με τη συμμετοχή τους στην διεθνή έκθεση τουρισμού Beijing International Travel and Tourism Market– BITTM 2006, της οποίας αποκλειστικός αντιπρόσωπος για Ελλάδα και […]

Στην προσέλκυση τουριστών από την Κίνα στοχεύουν με τη συμμετοχή τους στην διεθνή έκθεση τουρισμού Beijing International Travel and Tourism Market<...>– BITTM 2006, της οποίας αποκλειστικός αντιπρόσωπος για Ελλάδα και Κύπρο είναι η εταιρία Travel Media Applications, οι τουριστικές αρχές του Τέξας και της Φλόριντας. Σύμφωνα μάλιστα με τα αποτελέσματα έρευνας στην αγορά της Αυστραλίας, που δημοσιεύτηκε σε άρθρο της εφημερίδας `China Daily`, καταδεικνύεται πως οι Κινέζοι τουρίστες προτιμούν να ταξιδεύουν στις Η.Π.Α., την Γαλλία και την Αυστραλία, γεγονός που σε συνδυασμό με το ότι οι Κινέζοι έχουν τις μεγαλύτερες δαπάνες σε ταξίδια στο εξωτερικό (175 δολάρια την ημέρα το άτομο), κάνει την αγορά της Κίνας ακόμη πιο επιθυμητή στους επαγγελματίες τουρισμού των Η.Π.Α..

Όπως σχολίασε η Διευθύντρια του Texas Tourism, κ. Julie Chase, “η Κίνα είναι μια σημαντική αγορά για τον τουρισμό του Τέξας”, ενώ όπως πρόσθεσε “είμαστε ενθουσιασμένοι από την ευκαιρία να συναντήσουμε επαγγελματίες στον κινέζικο εξερχόμενο τουρισμό, στα πλαίσια της BITTM, και να προωθήσουμε το Τέξας”.

Από την άλλη, ο κ. Bud Nocera, CEO του Visit Florida, ανέφερε σχετικά ότι “η Κίνα είναι μια χώρα πολλά υποσχόμενη τουριστικά για την Φλόριντα και για αυτό κατόπιν έρευνας αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στην BITTM, ώστε να προωθήσουμε τον μοναδικό προορισμό μας στους Κινέζους tour operators”.

Υπενθυμίζεται ότι η έκθεση Beijing International Travel and Tourism Market – BITTM 2006 θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 3 έως και τις 5 Απριλίου, ενώ αφορά αποκλειστικά και μόνο στον εξερχόμενο τουρισμό της Κίνας. Στην περσινή έκθεση η Ελλάδα είχε σημαντική παρουσία ενω την φετινή έκθεση υποστηρίζει ο ΕΟΤ και παροτρύνει τους έλληνες επαγγελματίες να συμμετέχουν.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024