Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣημαντικές επαφές στην Αμερική είχε ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης

Σημαντικές επαφές στην Αμερική είχε ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης

Ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ήταν ο κεντρικός ομιλητής, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2006, στις εργασίες του 15ου Ετήσιου Συνεδρίου της Ελληνοαμερικανικής Οργάνωσης Leadership 100, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στη Φλόριδα των Ηνωμένων Πολιτειών…

Ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ήταν ο κεντρικός ομιλητής, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2006, στις<...> εργασίες του 15ου Ετήσιου Συνεδρίου της Ελληνοαμερικανικής Οργάνωσης Leadership 100, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στη Φλόριδα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Leadership 100 στον κ. Αβραμόπουλο απενεμήθη η ανώτερη διάκριση της Οργάνωσης, για την «προσφορά του στη δημόσια πολιτική ζωή της χώρας και το σημαντικό έργο του στον τομέα του τουρισμού τα τελευταία δύο χρόνια», όπως αναφέρεται στο σκεπτικό της.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Φλόριδα ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης είχε επαφές με σημαντικούς ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες, που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό καθώς και με εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας.

Στην ομιλία του ο κ. Αβραμόπουλος αναφέρθηκε στη νέα τουριστική πολιτική της Κυβέρνησης, στις ευκαιρίες που έχουν δημιουργηθεί στη χώρα μας για επενδυτικές δραστηριότητες και στο νέο σύγχρονο πρόσωπο της Ελλάδος, η οποία έχει καταστεί παγκοσμίως ως ένας από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024