Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςBush: Πόλεμος για τον πολιτισμό o πόλεμος κατά της τρομοκρατίας

Bush: Πόλεμος για τον πολιτισμό o πόλεμος κατά της τρομοκρατίας

Να παραμερίσει τις διαφορές του και να πολεμήσει ενωμένος για τη νίκη στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας κάλεσε τον αμερικάνικο λαό ο πρόεδρος των Η.Π.Α., κ. George Bush, στοδιάγγελμα του […]

Να παραμερίσει τις διαφορές του και να πολεμήσει ενωμένος για τη νίκη στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας κάλεσε τον αμερικάνικο λαό ο πρόεδρος των Η.Π.Α., κ. George Bush, στο<...>διάγγελμα του κατά την πέμπτη επέτειο των τρομοκρατικών χτυπημάτων της 11/9. «Ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας είναι ένας πόλεμος για τον πολιτισμό και η νίκη σε αυτόν θα οδηγήσει σε μια νέα εποχή για την ανθρώπινη ελευθερία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αμερικανός πρόεδρος, επισημαίνοντας ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσει εάν δεν κερδίσει αυτό τον πόλεμο.

«Η Αμερική δεν ζήτησε αυτό τον πόλεμο και κάθε Αμερικανός εύχεται να είχε τελειώσει. Ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει και δεν θα τελειώσει εάν δεν κερδίσουμε εμείς ή οι εξτρεμιστές» συνέχισε ο κ. Bush, προειδοποιώντας παράλληλα τον ηγέτη της Αλ Κάιντα, Οσάμα Μπιν Λάντεν πως η Αμερική θα τον βρει και θα τον προσάγει στη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με τον αμερικανό πρόεδρο, «οι ριζοσπάστες ισλαμιστές προσπαθούν να οικοδομήσουν μία αυτοκρατορία όπου οι γυναίκες θα είναι φυλακισμένες στα σπίτια τους, οι άνδρες θα δέχονται ξύλο αν δεν πάνε στις προσευχές και οι τρομοκράτες έχουν ένα ασφαλές καταφύγιο για να σχεδιάζουν επιθέσεις κατά της Αμερικής και άλλων πολιτισμένων εθνών».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024