Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣυνεργασία HELEXPO A.E. με Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων Α.Ε.

Συνεργασία HELEXPO A.E. με Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων Α.Ε.

Συμφωνία συνεργασίας με αντικείμενο την αμοιβαία προβολή και προώθηση του έργου τους υπέγραψαν ο εθνικός εκθεσιακός φορέας της Ελλάδας, η HELEXPO A.E. και το εθνικό πρακτορείο ειδήσεων της χώρα μας, […]

Συμφωνία συνεργασίας με αντικείμενο την αμοιβαία προβολή και προώθηση του έργου τους υπέγραψαν ο εθνικός εκθεσιακός φορέας της Ελλάδας, η HELEXPO A.E. και το εθνικό πρακτορείο ειδήσεων της χώρα μας, Αθηναϊκό Πρακτορείο<...>Ειδήσεων – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων Α.Ε. (ΑΠΕ-ΜΠΕ).

“Οι δύο φορείς”, επισημαίνει σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της HELEXPO A.E., κ. Θέμης Καρτσιώτης, “αποφάσισαν να συνεργαστούν στη βάση του αμοιβαίου οφέλους και της ανταποδοτικότητας, προκειμένου να προβάλλονται εφεξής καλύτερα οι δραστηριότητές τους στα ΜΜΕ, αλλά και να παρέχουν αμοιβαίες διευκολύνσεις για την προβολή στο ευρύτερο κοινό των παρεχόμενων υπηρεσιών τους”.

Η εν λόγω συμφωνία προβλέπει μεταξύ άλλων ότι όλες οι Ανακοινώσεις (Δελτία Τύπου) της HELEXPO A.E. θα εντάσσονται στο ελεύθερο site (Ανακοινώσεις Τύπου) του ΑΠΕ-ΜΠΕ (www.ana-mpa.gr) για 48 ώρες, ενώ επίσης θα αποστέλλονται προς όλους τους συνδρομητές του ΑΠΕ-ΜΠΕ (πανελλαδικής εμβέλειας εφημερίδες Αθηνών και Θεσσαλονίκης, επαρχιακές εφημερίδες, ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής και τοπικής εμβέλειας, ομογενειακά-κυπριακά ΜΜΕ και τα μεγαλύτερα ελληνικά portal και sites).

Σε αντάλλαγμα η HELEXPO A.E. θα παρέχει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων Α.Ε. σειρά διευκολύνσεων για την προβολή των υπηρεσιών του στη Γενική Έκθεση του Σεπτεμβρίου, σε κλαδικές Εκθέσεις της HELEXPO και σε άλλες εκδηλώσεις της.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024