Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΕπιτυχημένος ο 1ος αγώνας Stand Up Paddle Surfing Κέας
Επίδειξη τεχνικής και αγώνες S.U.P. surf προχωρημένων

Επιτυχημένος ο 1ος αγώνας Stand Up Paddle Surfing Κέας

Με επιτυχία διεξήχθη ο 1ος αγώνας Stand Up Paddle Surfing Κέας, την περασμένη Κυριακή, 20 Μαΐου 2012, στο Βουρκάρι Κέας, από τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Κέας, σε συνεργασία με το τουριστικό γραφείο Special Interest Tours.

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κέας, σε συνεργασία με το τουριστικό γραφείο Special Interest Tours, διοργάνωσε με επιτυχία τον 1ο αγώνα Stand Up Paddle Surfing Κέας, την περασμένη Κυριακή, 20 Μαΐου 2012, στο Βουρκάρι Κέας. Ο φυσικός κόλπος του Βουρκαριού στην Τζιά, όπως αποδείχθηκε στην πράξη, προσφέρεται για το άθλημα της όρθιας σανιδοκωπηλασίας όσο ελάχιστοι στην Ελλάδα. Πλήθος κόσμου γνώρισε τη χαρά του νέου αθλήματος παρακολουθώντας επίδειξη τεχνικής και αγώνες S.U.P. surf προχωρημένων. Η όμορφη διάθεση που έφερε η ηλιόλουστη μέρα, μετά τις βροχές των πρηγούμενων ημερών, και κυρίως το κέφι αθλητών και διοργανωτών, οδήγησε δεκάδες αρχαρίων να δοκιμάσουν την όρθια σανιδοκωπηλασία, συμμετέχοντας και αυτοί με τη σειρά τους σε αγώνες, με σανίδες που παραχώρησαν οι χορηγοί της διοργάνωσης.

Παράλληλα, ο κόλπος του Βουρκαρίου γέμισε με καγιάκ και ιστιοπλοϊκά σκάφη optimist που παραχώρησε ο Ναυτικός  Αθλητικός Όμιλος Κέας, δίνοντας στους μικρούς θεατές τη δυνατότητα να γνωρίσουν το άθλημα διά θαλάσσης. Με την επιτυχία της διοργάνωσης του 1ου αγώνα Stand Up Paddle Surfing Κέας, όπως δήλωσαν οι αθλητές, καθώς και οι χορηγοί, οι υποστηρικτές και οι διοργανωτές, μπήκαν γερές βάσεις για την καθιέρωσή του σε ετήσια βάση.

Για την επιτυχία της διοργάνωσης ο Ν.Α.Ο. Κέας ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς και τους υποστηρικτές από την Τζιά, για τη συνδρομή τους στην πιλοτική αυτή διοργάνωση, που ως στόχο είχε την προσέλκυνση όσων θέλουν να βρεθούν πιο κοντά στις εμπειρίες που προσφέρει η θάλασσα και την ενίσχυση του ομίλου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024