Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ Χαλκιδική για ακόμη μία χρονιά πρώτος προορισμός για τους Σέρβους
Εκθέσεις

Η Χαλκιδική για ακόμη μία χρονιά πρώτος προορισμός για τους Σέρβους

Το 2016 προβλέπεται μία μικρή αύξηση από τη Σερβία σε σχέση με το 2015 παρά τους προβληματισμούς που υπήρξαν για όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας και κυρίως για το κλείσιμο των συνόρων από τους αγρότες

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής συμμετείχε από τις 18 έως τις 21 Φεβρουαρίου στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση IFT του Βελιγραδίου. Σε αυτόνομο περίπτερο, σε περίοπτη θέση, δόθηκε η δυνατότητα στους επισκέπτες και πράκτορες να πληροφορηθούν για τις ομορφιές και τις τουριστικές υποδομές του προορισμού. Η Χαλκιδική για μία ακόμη χρονιά είναι πρώτος προορισμός για τους Σέρβους και η επισκεψιμότητα του περιπτέρου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Δεν υπήρξε επισκέπτης που να μην φωτογραφήθηκε με φόντο την παραλία “Σπαθιές” που κοσμούσε το περίπτερο της Χαλκιδικής.

Θα πρέπει να σημειωθεί η παρουσία πολλών τουριστικών γραφείων της Χαλκιδικής (FILOS Holidays & Travel, BROS Travel, MELITOURS, Mouzenidis Group κ.ά.) τα οποία έχουν βοηθήσει τα μέγιστα -τα τελευταία χρόνια- στην καθιέρωση της Χαλκιδικής ως πρώτη επιλογή του Σέρβου τουρίστα. Το 2016 προβλέπεται μία μικρή αύξηση από τη Σερβία σε σχέση με το 2015 παρά τους προβληματισμούς που υπήρξαν για όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας και κυρίως για το κλείσιμο των συνόρων από τους αγρότες.

Πολυπληθής ήταν η αποστολή της Χαλκιδικής στο Βελιγράδι. Ανάμεσά τους ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής και θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Π.Κ.Μ. κ. Γιάννης Γιώργος, ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής κ. Γρηγόρης Τάσιος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Χαλκιδικής κ. Δημήτρης Χαδαλής, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κ. Γιώργος Γκιλής, ο πρόεδρος της Ένωσης Camping Χαλκιδικής κ. Αντώνης Δεληδημητρίου, ο δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Γιώργος Ζουμπάς εκπρόσωποι των Δήμων Αριστοτέλη, Κασσάνδρας και Σιθωνίας, ο διευθυντής του Τουριστικού Οργανισμού κ. Γιώργος Μπρουτζάς, πολλοί ξενοδόχοι και μέλη της Ομοσπονδίας Οικογενειακών Καταλυμάτων Χαλκιδικής.

Το περίπτερο επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, η υπουργός Τουρισμού της Σερβίας κα Lukrecija Djeri, ο πρέσβης της Ελλάδας στο Βελιγράδι κ. Κωνσταντίνος Οικονομίδης κ.ά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023