Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠρωτότυπη προβολή της Αλοννήσου στην Ολλανδία
Προβολή προορισμού

Πρωτότυπη προβολή της Αλοννήσου στην Ολλανδία

Ο Δήμος Αλοννήσου πρόβαλε εναλλακτικές μορφές τουρισμού σεεκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Arnhem της Ολλανδίας και πλαισιώθηκε από παραδοσιακούς χορούς και τοπικά πιάτα, με σκοπό την ανάδειξη ποιοτικών τοπικών προϊόντων και προορισμών της Ελλάδας.

Με “αιχμή του δόρατος” τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού ο Δήμος Αλοννήσου συμμετείχε σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στην πόλη Arnhem της Ολλανδίας την περασμένη Πέμπτη, 19 Μαρτίου. Συγκεκριμένα, η πρωτότυπη εκδήλωση με τίτλο “Dreaming about Greece” πραγματοποιήθηκε με αρωγούς την εταιρεία Coco-Mat και το καθιερωμένο ολλανδικό ταξιδιωτικό website για την Ελλάδα griekenland.net, πλαισιώθηκε από παραδοσιακούς χορούς και τοπικά πιάτα, με σκοπό την ανάδειξη ποιοτικών τοπικών προϊόντων και προορισμών της Ελλάδας και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον Ολλανδών επαγγελματιών, δημοσιογράφων, επωνύμων και φίλων της Ελλάδας γενικότερα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στον δημοφιλή διαδικτυακό τόπο της Ολλανδίας, “η πεζοπορία, η κατάδυση, η επίσκεψη του θαλάσσιου Πάρκου, η τουριστική συνείδηση των κατοίκων και οι πρωτοβουλίες εθελοντών για τον καθαρισμό των ακτών, αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια του τουριστικού προϊόντος της Αλοννήσου που δικαιώνουν τις συνεχείς βραβεύσεις και τις υψηλές βαθμολογίες στη διεθνή κατάταξη βιώσιμων προορισμών καθιστώντας ζωτική τη παρουσία του Δήμου στο event”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023