Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΜνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του ΟΛΠ και της Ένωσης Λιμένων Απουλίας της Ιταλίας
Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν οι επικεφαλής των δύο λιμένων

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του ΟΛΠ και της Ένωσης Λιμένων Απουλίας της Ιταλίας

Στόχος της υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του ΟΛΠ ΑΕ και της Ένωσης Λιμένων Απουλίας της Ιταλίας (Πρίντεζι, Τάραντα και Μπάρι) είναι η συνεργασία σε θέματα μεσογειακής κρουαζιέρας, ναυτιλίας μικρών αποστάσεων και διευρωπαϊκών δικτύων.

Μνημόνιο Συνεργασίας (MoU) υπεγράφη στον Πειραιά μεταξύ του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς ΑΕ και της Ένωσης Λιμένων Απουλίας της Ιταλίας (Πρίντεζι, Τάραντα και Μπάρι) με κύριο στόχο τη συνεργασία σε θέματα μεσογειακής κρουαζιέρας, ναυτιλίας μικρών αποστάσεων και διευρωπαϊκών δικτύων.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν εκτός των επικεφαλής των δύο λιμένων (καθ. Ηρ. Χαραλαμπίδης, πρόεδρος Λιμένος Πρίντεζι, κ. Γιώργος Ανωμερίτης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ΟΛΠ ΑΕ, κ. Στ. Χατζάκος, πρόεδρος MedCruise, κ. Γ. Καστελλάνος, εκτελεστικός διευθυντής ΕΛΙΜΕ, καθ. Άλκης Κορρές σύμβουλος ΟΛΠ ΑΕ) και ο διευθύνων σύμβουλος του Λιμένα Βενετίας Dr. Roberto Perocchio, με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα υποδομών κρουαζιέρας, δεδομένης και της εμπειρίας του ως μέλους του Δ.Σ. της MedCruise για πολλά χρόνια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024