Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΔιήμερο γαστρονομικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων για τη Βιέννη
Εκδηλώσεις από την PR Connexion και τον Οργανισμό Τουρισμού της Βιέννης

Διήμερο γαστρονομικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων για τη Βιέννη

Η PR Connexion και ο Οργανισμός Τουρισμού της Βιέννης, ενημέρωσαν τους Έλληνες εκπροσώπους των ΜΜΕ για ό,τι νεότερο συμβαίνει στην γαστρονομική και πολιτιστική ατζέντα της ευρωπαϊκής πόλης.

Οι γεύσεις, οι εικόνες και τα αρώματα της αυστριακής πρωτεύουσας πλημμύρισαν την Αθήνα τις τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου. Με δύο πρωτοποριακές εκδηλώσεις, η PR Connexion και ο Οργανισμός Τουρισμού της Βιέννης, εκπροσωπούμενοι αντίστοιχα από την κα Στέλλα Ουρούμη και την κα Olivia Divjak, ενημέρωσαν εκπροσώπους των ΜΜΕ για ό,τι νεότερο συμβαίνει στην γαστρονομική και πολιτιστική ατζέντα της πόλης. Και οι δύο εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με επιτυχία χάρη στη μεγάλη συμμετοχή των δημοσιογράφων.

Η PR Connexion και ο Οργανισμός Τουρισμού της Βιέννης (VTB) πραγματοποίησε εκδήλωση στις 24 Νοεμβρίου, στο εστιατόριο Πbox στην Αθήνα. Ο διάσημος Ελληνο-Αυστριακός σεφ, Κωνσταντίν Φιλίππου δημιούργησε ένα διαφορετικό μενού εμπνευσμένο από τις αυστριακές γεύσεις, σε συνεργασία με τον γνωστό Chef, Χριστόφορο Πέσκια, ιδιοκτήτη του εστιατορίου, ενώ τα συνοδευτικά κρασιά ήταν ευγενική χορηγία της νεαρής Βιεννέζας οινοποιού, Jutta Kalchbrenner. Η υπεύθυνη Γραφείου Τουρισμού της Βιέννης παρουσίασε τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομική σκηνή της πόλης, καθώς και τα νέα μπαρ και εστιατόρια που διεκδικούν τη δική τους θέση στο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

Έτος Κlimt 2012
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή επέτειος εορτάζεται την ερχόμενη χρονιά στη Βιέννη, με τη συμπλήρωση 150 ετών από τη γέννηση του μεγάλου Αυστριακού ζωγράφου Gustav Klimt. Σε μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2011 στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης στο Κολωνάκι, οι φιλοξενούμενοι δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι των ΜΜΕ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την κα Divjak για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις στη διάρκεια του επερχόμενου έτους Klimt 2012.

Στη φωτογραφία, οι chefs Χριστόφορος Πέσκιας και Konstantin Filippou και ανάμεσά τους η κα Olivia Divjak, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Οργανισμού Τουρισμού Της Βιέννης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024