Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠροβάδισμα στη διεκδίκηση δημιουργίας πίστας Formula 1 φαίνεται να κατέχει το Ηράκλειο Κρήτης

Προβάδισμα στη διεκδίκηση δημιουργίας πίστας Formula 1 φαίνεται να κατέχει το Ηράκλειο Κρήτης

Σημαντικό προβάδισμα στην διεκδίκηση της δημιουργίας πίστας Formula 1 φαίνεται ότι κατέχει η περιοχή Γουβών του Ηρακλείου Κρήτηςσε σχέση με τις άλλες υποψήφιες περιοχές, καθώς όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα […]

Σημαντικό προβάδισμα στην διεκδίκηση της δημιουργίας πίστας Formula 1 φαίνεται ότι κατέχει η περιοχή Γουβών του Ηρακλείου Κρήτης<...>σε σχέση με τις άλλες υποψήφιες περιοχές, καθώς όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα `Πατρίς`, το ελληνικό κράτος έχει ήδη θεσμοθετήσει την πίστα της Formula 1 στην Κρήτη, μέσω του επίσημου χωροταξικού σχεδίου της Κρήτης, που είναι πλέον νόμος της χώρας.

“Μπορεί να μην το πιστεύουν ορισμένοι, αλλά είναι πραγματικότητα. Εμείς είμαστε η μόνη περιοχή στην Ελλάδα που έχουμε χωροθετήσει την πίστα των αγώνων, κανένας άλλος από τους διεκδικητές δεν έχει τέτοιο επίσημο χαρτί στα χέρια του. Και αυτό σας διαβεβαιώνω ότι μετράει πολύ στην παγκόσμια ομοσπονδία” ανέφερε χαρακτηριστικά ο νομαρχιακός σύμβουλος, κ. Θανάσης Καλύβας, που χειρίζεται εδώ και καιρό το όλο θέμα.

Να σημειωθεί ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο η κ. Μόνικα Σβαρτζ, εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, επισκέφτηκε το Ηράκλειο και είδε από κοντά τις υποδομές που υπάρχουν στις Γούβες, τονίζοντας στους τοπικούς φορείς ότι θα πρέπει να είναι όλες οι διαδικασίες διεκδίκησης της πίστας ξεκάθαρες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024