Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΣτην Ελλάδα οι Αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος F-1 Powerboats

Στην Ελλάδα οι Αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος F-1 Powerboats

Τη διοργάνωση των Αγώνων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος F-1 Powerboats, ανέλαβε, ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και ιδιωτικών φορέων, η Ελλάδα, πρωτοστατώντας για άλλη μια φορά στις μεγάλες παγκόσμιες διοργανώσεις…

Τη διοργάνωση των Αγώνων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος F-1 Powerboats, ανέλαβε, ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες του Υπουργείου Τουριστικής<...>Ανάπτυξης και ιδιωτικών φορέων, η Ελλάδα, πρωτοστατώντας για άλλη μια φορά στις μεγάλες παγκόσμιες διοργανώσεις.

Πρόκειται για αγώνες Παγκοσμίου Πρωταθλήματος μονοθέσιων υπερταχύπλοων σκαφών, τύπου κλειστής καμπίνας, τα οποία αναπτύσσουν μέση ωριαία ταχύτητα κατά την ώρα του αγώνα 225 χλμ./ώρα πάνω από το νερό, απαιτούν δε πολύ ειδικούς χειρισμούς, απόλυτη γνώση και εξοικείωση με τον οδηγό, καθιστώντας το άθλημα ένα από τα θεαματικότερα στον κόσμο.

Είναι ένα γεγονός υψηλής δυναμικής και παγκόσμιας τουριστικής προβολής της χώρας μας σε πάνω από 175 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, η απήχηση του οποίου αναμένεται να ξεπεράσει τον αριθμό των 1.700.000.000 τηλεθεατών.

Το Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2006, αναμένονταν μάλιστα στο Ελευθέριος Βενιζέλος ο υπεύθυνος ασφαλείας U.I.M. (Union Internasionale Motonautique) κ. Jose Jesuita και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Formula 1 Powerboats 2004-2005 κ. Guido Campellini, με σκοπό να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, όπου έχουν προγραμματιστεί οι αγώνες στις 24 και 25 Ιουνίου 2006.

Παράλληλα και πριν τους αγώνες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν και άλλες θαλάσσιες δραστηριότητες, όπως αγώνες ταχύτητας φουσκωτών σκαφών, σκούτερς, αγώνες δεξιοτεχνίας, καθώς επίσης και εκθέσεις σκαφών, συναυλίες και Forum τουρισμού.

Αρωγός στην όλη προσπάθεια για την πραγματοποίηση των αγώνων και προβολής της χώρας μας στο εξωτερικό είναι το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024