Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚατάλληλες για τη δημιουργία πίστας Formula 1 και οι δύο περιοχές στις Κάτω Γούβες της Κρήτης

Κατάλληλες για τη δημιουργία πίστας Formula 1 και οι δύο περιοχές στις Κάτω Γούβες της Κρήτης

Την καταλληλότητα και των δύο περιοχών στις Κάτω Γούβες της Κρήτης για τη δημιουργία πίστας Formula 1 επεσήμανε σε επιστολή της προς το Νομάρχη Ηρακλείου,κ. Δημήτρης Σαρρής, η διεθνής σύμβουλος […]

Την καταλληλότητα και των δύο περιοχών στις Κάτω Γούβες της Κρήτης για τη δημιουργία πίστας Formula 1 επεσήμανε σε επιστολή της προς το Νομάρχη Ηρακλείου,<...>κ. Δημήτρης Σαρρής, η διεθνής σύμβουλος της παγκόσμιας ομοσπονδίας Formula 1, κ. Μόνικα Σβάρτζ.

Συγκεκριμένα, η κ. Σβάρτς στην επιστολή της αναφέρει ότι και οι δύο περιοχές είναι γενικά κατάλληλες για την κατασκευή ενός έργου που θα περιλαμβάνει πίστα φόρμουλας, καθώς και διευκολύνσεις για αγώνες αυτοκινήτων, εφόσον, έχουν αποκτηθεί όλες οι νόμιμες εγκρίσεις, εθνικές και διεθνείς”.

Η κ. Σβάρτζ τονίζει ότι “αυτό θα πρέπει να διευκρινιστεί πριν προχωρήσουν τα επόμενα βήματα”. Έτσι, η πίστα πρέπει να είναι 3,2 χιλιόμετρα σε μήκος και να πληροί όλους τους διεθνείς όρους και κανονισμούς. Απαραίτητες κρίνονται οι κερκίδες, ο πύργος ελέγχου, περίβολος, σήραγγες, ιατρικό κέντρο και ελικοδρόμιο μαζί με συνεχόμενες δραστηριότητες, για το γενικό κοινό και για VIPS.

Τέλος, για το κέντρο εκπαίδευσης οδήγησης, το συγκρότημα για εκπαίδευση με μηχανές, για τα κλειστά 4θυρα επιβατικά αυτοκίνητα φορτηγά και ειδικά οχήματα η κ. Σβάρτζ σημειώνει ότι “θα πρέπει επίσης να υπάρχει πρόβλεψη”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024