Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣτο Μπαλί η διεθνής τουριστική έκθεση PATA Travel Mart 2007

Στο Μπαλί η διεθνής τουριστική έκθεση PATA Travel Mart 2007

Στο Μπαλί της Ινδονησίας θα πραγματοποιηθεί η διεθνής τουριστική έκθεση PATA Travel Mart 2007, με τις ακριβείς ημερομηνίες της διεξαγωγής να γίνουν σύντομα γνωστές, όπως ανακοίνωσε η Ένωση Τουριστικών Επιχειρήσεων των χωρών της Ασίας και του Ειρηνικού

Στο Μπαλί της Ινδονησίας θα πραγματοποιηθεί η διεθνής τουριστική έκθεση PATA Travel Mart 2007, με τις ακριβείς ημερομηνίες της διεξαγωγής<...>να γίνουν σύντομα γνωστές, όπως ανακοίνωσε η Ένωση Τουριστικών Επιχειρήσεων των χωρών της Ασίας και του Ειρηνικού – Pacific Asia Travel Association (PATA). Υπενθυμίζεται ότι στο Μπαλί πραγματοποιήθηκε η PATA Travel Mart τόσο το 1985, όσο και το 1989, αλλά και το Ετήσιο Συνέδριο της PATA το 2003.

Όπως ανέφερε ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Ινδονησίας, κ. Jero Wacik, “ο Οργανισμός Τουρισμού της Ινδονησίας είναι περήφανο μέλος της PATA και έχει διοργανώσει κατά το παρελθόν πολυάριθμες εκδηλώσεις της. Είμαστε περήφανοι για την τιμή, που μας έγινε από την Ένωση, να διοργανώσουμε την έκθεση PATA Travel Mart το 2007. Μπορώ προσωπικά να διαβεβαιώσω κάθε ενδιαφερόμενο συμμετέχοντα πως η PTM07 θα είναι ιδιαίτερα παραγωγική.

Ο πρόεδρος και CEO της PATA, κ. Peter de Jong, τόνισε σε δηλώσεις του ότι “για την Ινδονησία η PTM07 είναι `ότι ακριβώς συνέστησε ο γιατρός`, μια κορυφαία τουριστική έκθεση, που θα υπενθυμίσει στην ταξιδιωτική κοινότητα ότι το Μπαλί της Ινδονησίας είναι από τους κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο”.

Να σημειώσουμε ότι η έκθεση PATA Travel Mart είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη για την περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού και η μόνη που καλύπτει αυτό το εύρος των χωρών, η οποία λειτουργεί με το σύστημα των προκαθορισμένων ραντεβού και των φιλοξενούμενων αγοραστών (Hosted Buyers) διευκολύνοντας έτσι τις επαγγελματικές συναντήσεις αξιοποιώντας στο μέγιστο το χρόνο εκθετών και επισκεπτών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024