Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΣημαντικές επιτυχίες της Ocean Yachts από την αρχή του 2006

Σημαντικές επιτυχίες της Ocean Yachts από την αρχή του 2006

Με σημαντικές πωλήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ανάμεσα στις οποίες και 3 σημαντικές πωλήσεις σκαφών Ocean Star σε έλληνες ιδιώτες και λάτρειςτης ελληνικής ναυπηγικής κουλτούρας, έκανε την είσοδο της […]

Με σημαντικές πωλήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ανάμεσα στις οποίες και 3 σημαντικές πωλήσεις σκαφών Ocean Star σε έλληνες ιδιώτες και λάτρεις<…>της ελληνικής ναυπηγικής κουλτούρας, έκανε την είσοδο της στο 2006 η Ocean Yachts Α.Ε., ενώ σημαντικές είναι και οι παραγγελίες, που ήδη έχει για τους πρώτους μήνες του 2006.

Σε μια εποχή που όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι για μία ελληνική εταιρία να κερδίσει τη μάχη του ανταγωνισμού στον τομέα των σκαφών αναψυχής, η Ocean Yachts δείχνει να κερδίζει τη μάχη και να καθιερώνεται στην προτίμηση των ιδιωτών πελατών.

Για τις σημαντικές αυτές επιτυχίες της Ocean Yachts, αλλά και τη στρατηγική της εταιρίας ο κ. Κωνσταντίνος Αναργύρου, ιδιοκτήτης της Ocean Yachts, δήλωσε τα εξής: “Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από 7 χρόνια αποδίδει καρπούς, αφού καταφέραμε να μας αναγνωρίζουν διεθνώς ως ένα αξιόπιστο ναυπηγείο παραγωγής αξιόπλοων σκαφών με ανταγωνιστικές τιμές χωρίς κανένα συμβιβασμό σε ό,τι αφορά στην ποιότητα των σκάφών μας, των Ocean Star. Μέχρι σήμερα έχουμε πουλήσει περισσότερα από 80 σκάφη σ` ολόκληρο τον κόσμο. Εδώ θέλω να τονίσω πως η εταιρία μας διακρίνει το ενδιαφέρον των ιδιωτών αγοραστών σκαφών και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Έχουμε πλέον την απαιτούμενη πείρα, ώστε να επεκταθούμε σημαντικά σ` αυτόν τον τομέα. Είμαι πλέον σίγουρος πως τα επόμενα χρόνια θα μας φέρουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, τόσο στη διεθνή αγορά, όσο και στη χώρα μας”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024