Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΤο αεροδρόμιο του Abu Dhabi έκλεισε λόγω σφοδρής κακοκαιρίας
Αεροδρόμια

Το αεροδρόμιο του Abu Dhabi έκλεισε λόγω σφοδρής κακοκαιρίας

Λόγω σφοδρών δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι πτήσεις στο Abu Dhabi International Airport έχουν αναβληθεί μέχρι νεοτέρας.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Abu Dhabi ανέστειλε όλες τις πτήσεις και η αστυνομικές αρχές έχουν εκδόσει ταξιδιωτικές οδηγίες σε ισχύ για όλα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, λόγω σφοδρής κακοκαιρίας. Η Emirates ανακοίνωσε ότι οιπτήσεις της πιθανόν να έχουν καθυστέρηση, λόγω των καιρικών συνθηκών στο Dubai και συμβουλεύει τους ταξιδιώτες να ελέγχουν ένα οι πτήσεις τους θα εκτελεστούν.

Κτίρια έχουν επίσης υποστεί ζημιές από ισχυρούς ανέμους και σφοδρή βροχόπτωση.

Σε ανακοίνωσή του στην ιστοσελίδα του, το Abu Dhabi International Airport αναφέρει: “Λόγω σφοδρών δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι πτήσεις στο Abu Dhabi International Airport έχουν αναβληθεί μέχρι νεοτέρας, για την ασφάλεια των επιβατών μας και σύμφωνα με τις οδηγίες της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας”.

Η Etihad δήλωσε ότι 10 πτήσεις της προγραμματισμένες να αναχωρήσουν από το Abu Dhabi έχουν καθυστερήσει ακόμη 7 εισερχόμενες πτήσεις έχπυν αλλάξει πορεία, για το αεροδρόμιο Al Ain, τρεις προς Dubai και μία προς Muscat.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024