Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕνδεικτικούς τιμοκαταλόγους θα θέσει στη διάθεση των τουριστών το ΙΝΚΑ

Ενδεικτικούς τιμοκαταλόγους θα θέσει στη διάθεση των τουριστών το ΙΝΚΑ

Ενδεικτικούς τιμοκαταλόγους για τους τουρίστες θα κυκλοφορήσει το Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝΚΑ) και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή ΙΝΚΑ στη διάρκεια της φετινής περιόδου τουριστικής αιχμής…

Ενδεικτικούς τιμοκαταλόγους για τους τουρίστες θα κυκλοφορήσει το Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝΚΑ) και το<...> Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή ΙΝΚΑ στη διάρκεια της φετινής περιόδου τουριστικής αιχμής (Ιούνιος-Σεπτέμβριος) και ιδιαίτερα στη διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων.

Στους τιμοκαταλόγους θα περιλαμβάνονται ο σερβιριζόμενος καφές μαζί με άλλα προϊόντα και υπηρεσίες (είδη περιπτέρου, νερό, ταξί, μικρογεύματα, καθαριστήρια, ιατρικές υπηρεσίες, ενοικίαση δικύκλων, αυτοκινήτων, ομπρελών-καθισμάτων παραλίας κλπ).

Οι κατάλογοι θα κυκλοφορήσουν στα κινέζικα, αραβικά, αγγλικά, γαλλικά, ρωσικά και ισπανικά, ενώ σε ορισμένες θεματικές κατηγορίες και στα αλβανικά και τουρκικά.

Τα γραφεία τουρισμού, τα ξενοδοχεία, οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης κλπ μπορούν να απευθύνονται στο ΙΝΚΑ για να προμηθευτούν την ποσότητα των τιμοκαταλόγων που επιθυμούν στη γλώσσα που τους ενδιαφέρει προς ενημέρωση των πελατών τους.

Εξάλλου ολοκληρώνεται η ενημέρωση διεθνών τουριστικών γραφείων, ενώσεων, καταναλωτών κλπ. για τη λειτουργία της ειδικής Υπηρεσίας Προστασίας Τουριστών ΙΝΚΑ/ Οργανισμός Προστασίας Τουριστών-Καταναλωτών Ολυμπιακών Αγώνων, η οποία περιλαμβάνει νομική υποστήριξη, την ανοικτή τηλεφωνική γραμμή 11721, σταθερές και κινητές μονάδες πληροφοριών κλπ., με κεντρικό σύνθημα “Ο Σύμμαχός σας στην Αθήνα” (“Your Ally in Athens”).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024