Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΚινήσεις αναστροφής του αρνητικού κλίματος από τον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου
Ιδιαίτερα ανησυχητική η πτώση των πωλήσεων και για την Ρόδο

Κινήσεις αναστροφής του αρνητικού κλίματος από τον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Προσπάθεια αναστροφής του αρνητικού κλίματος στο εξωτερικό, με την αποστολή newsletter από τον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου σε συνεργασία με εξειδικευμένη εταιρεία.

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου πραγματοποίησε την Τρίτη 13 Μαρτίου 2012 την ετήσια Τακτική Γενική συνέλευση των μελών του στο ξενοδοχείο Plaza της πόλης. Κατά την Γεν. συνέλευση, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν τα εξής:
1) Διοικητικος απολογισμός Δ.Σ.
2) Οικονομικός απολογισμός του λήξαντος έτους και προυπλογισμός του 2012
3) Απαλλαγή του ΔΣ, βάσει της έκθεσης της Εξελεγκτικής επιτροπής
4) Διάφορες Ανακοινώσεις.

Το ΔΣ αναφέρθηκε στις διάφορες δράσεις που ανέπτυξε ο Σύλλογος  την περασμένη χρονιά, όπως η εκδήλωση για τα τοπικά προϊόντα, η ενεργή παρουσία στο φόρουμ του γερμανικού τουριστικού περιοδικού “FOW”, η συμμετοχή στην πρωτοβουλία της διαφήμισης της Ρόδου και Σύμης στην Αττάλεια της Τουρκίας και άλλες.  

Στην συνέχεια της ολομέλειας, τα μέλη ενημερώθηκαν για τα νέα των τελευταίων τουριστικών εκθέσεων (Μιλάνο, Βουδαπέστη, Βερολίνο, κ.ά.), που έδειξαν ιδιαίτερα ανησυχητική πτώση των πωλήσεων για την χώρα μας, αλλά και ειδικότερα για την Ρόδο. Η πτώση αυτή αποδίδεται κατά κύριο λόγο στην κακή εικόνα της χώρας στο εξωτερικό, αλλά και στο φόβο του μέσου Ευρωπαίου για πιθανή πτώχευση και διατάραξη της κοινωνικής ειρήνης  στους επόμενους μήνες.  

Η ολομέλεια αποφάσισε να ενισχύσει την προσπάθεια αναστροφής του αρνητικού κλίματος με την αποστολή newsletter  σε συνεργασία με εξειδικευμένη επί τούτου εταιρεία.

Το ΔΣ επίσης αναφέρθηκε στη δημιουργία τουριστικού Portal, με ξενοδοχεία της Ρόδου, αλλά και άλλες υπηρεσίες, στην οποία οι υποψήφιοι πελάτες θα μπορούν να κλείσουν τις διακοπές τους απευθείας και χωρίς τη μεσολάβηση άλλων παραγόντων.

Στην Γενική συνέλευση επίσης παραβρέθηκαν μέλη του ΔΣ και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, ο οποίος απηύθυνε  χαιρετισμό, στον οποίο τόνισε την εκτίμησή του για το έργο και τις δραστηριότητες του Συλλόγου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024