Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΜεγάλο το ενδιαφέρον συμμετοχής στην 1η Summer Holiday Expo
Helexpo A.E.

Μεγάλο το ενδιαφέρον συμμετοχής στην 1η Summer Holiday Expo

Έντονο ενδιαφέρον συμμετοχής στην «1η Summer Holiday Expo», την πρώτη Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών στην Ελλάδα, που διοργανώνει εφέτος για πρώτη φορά η Helexpo A.E. στη Θεσσαλονίκη από 17 έως 20 Μαϊου, με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού της χώρας μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Ν.Α. Ευρώπης…

Έντονο ενδιαφέρον συμμετοχής στην «1η Summer Holiday Expo», την πρώτη Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών στην Ελλάδα, που διοργανώνει εφέτος για πρώτη φορά η Helexpo A.E. στη Θεσσαλονίκη από 17 έως 20 Μαϊου, με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση του καταναλωτικού<...>κοινού της χώρας μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Ν.Α. Ευρώπης για τα θέρετρα της χώρας μας, εκδηλώνουν επαγγελματίες και φορείς του κλάδου, καθώς και Νομαρχίες και ΟΤΑ.

Στους εκθέτες που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στην «1η Summer Holiday Expo» περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι αεροπορικές εταιρίες Olympic Airlines, Cyprus Airways και η αλυσίδα ξενοδοχείων Louis Hotels και η «αδελφή» εταιρία Louis Hellenic Cruises, o Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, τα ξενοδοχεία Lindos Palace Hotels (Ρόδος), Alexander Beach (Αλεξανδρούπολη), ξενοδοχειακές μονάδες και ενοικιαζόμενα δωμάτια της Θάσου, τα πρακτορεία ταξιδίων Aneton Tours, Antel Travel, Athos Hellas, Αποστολίδης Tours, Budapest Tours, Bulgaria Holidays, Caravel Travel, Choice Travel, Cool Travel, Crazy Holidays, Dayrise, Herodotus Tours, Hyper Traveller, Interprimius Silverstar Holidays, Klima Holidays, Πυρετζίδης Tours, Tsakiridis Loukas Travel, Zorpidis Tours, οι Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Ιονίων Νήσων και Στερεάς Ελλάδας, οι Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις Δωδεκανήσων, Καστοριάς, Κυκλάδων, Λέσβου, Μεσσηνίας, Φωκίδας, Χαλκιδικής και Χίου, ο Δήμος Κυθήρων, ο Δήμος Σκιάθου, ο Δήμος Σταγείρων, ο Δήμος Ζαγοράς Πηλίου, ο πολυχώρος «Batis» της Καβάλας, το τουριστικό portal «Travel for All», κλαδικός τουριστικός τύπος κ.α.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, στην οποία σημειωτέον η είσοδος είναι ελεύθερη για το καταναλωτικό κοινό (χωρίς εισιτήριο), οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να «κλείσουν» τις θερινές διακοπές τους με ειδικές τιμές που θα προσφέρουν οι εκθέτες, ενώ θα υπάρχει ταυτόχρονα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων αλλά και συνοδευτικών προσφορών από πλευράς των εκθετών.

Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις της «4ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου» (Thessaloniki Book Fair) και της «29ης Διεθνούς Έκθεσης Επίπλου FURNIDEC», που θα διεξάγονται ταυτοχρόνως στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024