Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυμμετοχή της ΠΟΕΣΕ στην απεργία της 18ης Οκτωβρίου
Απεργία

Συμμετοχή της ΠΟΕΣΕ στην απεργία της 18ης Οκτωβρίου

Κλειστές ζητά να παραμείνουν την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου όλες οι επιχειρήσεις του κλάδου εστίασης, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ).

Μετά την απόφαση του ΔΣ της ΠΟΕΣΕ, και στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της ΓΣΕΒΕΕ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων καλεί όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου να συμμετέχουν στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012, με 24ωρο κλείσιμο των καταστημάτων και καλεί τους εργαζόμενους του χώρου να συμμετέχουν μαζικά στις συγκεντρώσεις.

“Για μια ακόμη φορά, ο Κλάδος της Εστίασης & Αναψυχής βρίσκεται στοχοποιημένος από τα αντιλαϊκά μέτρα της Κυβέρνησης με την επιβολή του υψηλού συντελεστή ΦΠΑ και την παράλληλη υψηλή φορολόγηση”, τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣΕ. “Δέκα χρόνια τώρα παραμένουμε με ρυθμίσεις χρεών προς τους ΟΤΑ χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα μια και η ένταξη στις ρυθμίσεις κάθε άλλο απο ευνοϊκές είναι και σήμερα πλέον πολλοί επαγγελματίες του Κλάδου βρίσκονται στα πρόθυρα πτώχευσης, αλλά και κατασχέσεων”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024