Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕυρωπαϊκή επιθεώρηση στο αεροδρόμιο Μακεδονία

Ευρωπαϊκή επιθεώρηση στο αεροδρόμιο Μακεδονία

Ολοκληρώθηκε η επιθεώρηση του κλιμακίου ελεγκτών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Πολιτικής Αεροπορίας στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης, ενώ το πόρισμα αναμένεται να εκδοθεί σε περίπου δύο μήνες. Όπως αναφέρει […]

Ολοκληρώθηκε η επιθεώρηση του κλιμακίου ελεγκτών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Πολιτικής Αεροπορίας στις εγκαταστάσεις<...> του αεροδρομίου “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης, ενώ το πόρισμα αναμένεται να εκδοθεί σε περίπου δύο μήνες.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Αγγελιοφόρος” την περασμένη εβδομάδα το κλιμάκιο των ξένων επιθεωρητών επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη και πραγματοποίησε ελέγχους σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου και τις διαδικασίες ελέγχου των επιβατών και αεροσκαφών, τα συστήματα ελέγχου αποσκευών, ακόμη και το catering που προσφέρεται στους επιβάτες πτήσεων.

Η επίσκεψη των επιθεωρητών της ευρωπαϊκής υπηρεσίας ήταν προγραμματισμένη εδώ και πολλούς μήνες και εντάσσεται στους ελέγχους για την εφαρμογή των κανόνων ασφαλείας που πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα σε πολλά ευρωπαϊκά αεροδρόμια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024