Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑπαράδεκτη αμέλεια καταλογίζει στη διοίκηση των Ο.Α. η ΕΧΠΑ
Ένωση Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας

Απαράδεκτη αμέλεια καταλογίζει στη διοίκηση των Ο.Α. η ΕΧΠΑ

Σήμα κινδύνου για τη λειτουργικότητα των Ολυμπιακών Αερογραμμών εξέπεμψε χτες με ανακοίνωση της η Ένωση Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας – ΕΧΠΑ, κατηγορώντας τη διοίκηση της εταιρίας για “απαράδεκτη αμέλεια” στην προμήθεια αεροσκαφών, γεγονός που μπορεί να αποβεί μοιραίο…

Σήμα κινδύνου για τη λειτουργικότητα των Ολυμπιακών Αερογραμμών εξέπεμψε χτες με ανακοίνωση της η Ένωση Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας – ΕΧΠΑ, κατηγορώντας τη διοίκηση της εταιρίας για<...>“απαράδεκτη αμέλεια” στην προμήθεια αεροσκαφών, γεγονός που μπορεί να αποβεί μοιραίο για την εκτέλεση δρομολογίων του θερινού πτητικού προγράμματος.

Συγκεριμένα, η ΕΧΠΑ τονίζει ότι οι παραλείψεις και καθυστερήσεις της διοίκησης στην προμήθεια αεροσκαφών “θα επιφέρουν περαιτέρω απαξίωση και συρρίκνωση της εταιρίας, προς όφελος των ανταγωνιστών”. Συνεπώς, η εταιρία θα αναγκαστεί, όπως επισημαίνει η ΕΧΠΑ, να ενοικιάσει την τελευταία στιγμή άγνωστης προέλευσης και αμφίβολης ποιότητας ξένα αεροσκάφη και πληρώματα, προκαλώντας την αντίδραση του επιβατικού κοινού.

Το θέμα δεν θα αφήσει αδιάφορη την ΕΧΠΑ, η οποία ήδη προειδοποίησε ότι θα προχωρήσει σε απεργιακές κινητοποίησεις με την μορφή στάσεων εργασίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024