Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕΧΠΑ: Ευρεία ενημέρωση του κοινού για την ανάγκη της εύρυθμης λειτουργίας των Ολυμπιακών Αερογραμμών

ΕΧΠΑ: Ευρεία ενημέρωση του κοινού για την ανάγκη της εύρυθμης λειτουργίας των Ολυμπιακών Αερογραμμών

Ενημερωτικά φυλλάδια μοίρασαν το Σάββατο τα μέλη της Ένωσης Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας (ΕΧΠΑ), με στόχο να ενημερώσουν για τις θέσεις της Ένωσης σχετικά με το μέλλον των Ολυμπιακών Αερογραμμών το […]

Ενημερωτικά φυλλάδια μοίρασαν το Σάββατο τα μέλη της Ένωσης Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας (ΕΧΠΑ), με στόχο να ενημερώσουν για τις θέσεις<...> της Ένωσης σχετικά με το μέλλον των Ολυμπιακών Αερογραμμών το επιβατικό κοινό που μετακινήθηκε το εορταστικό τριήμερο μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου της Αθήνας.

Τα φυλλάδια τόνιζαν την ανάγκη να παραμείνουν οι Ολυμπιακές Αερογραμμές μια ασφαλής εταιρία όπως είναι σήμερα, και να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο, τόσο σε ότι αφορά το θέμα του στόλου, όσο και το ζήτημα των προορισμών.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσαν οι πιλότοι των Ολυμπιακών Αερογραμμών στη διατήρηση των Ομογενειακών Προορισμών, εκτιμώντας ότι οι ΟΑ εκτός από μια αεροπορική εταιρία είναι ο συνδετικός κρίκος της Ομογένειας με τη μητροπολιτική Ελλάδα.

Στα φυλλάδια τονιζόταν επίσης ότι η ΕΧΠΑ δεν είναι αντίθετη στη μετοχοποίηση της εταιρίας, όπως προβλέπει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης, προκειμένου να μπουν νέα κεφάλαια στην εταιρία, αρκεί όμως να αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος, να λειτουργήσει με μια ισχυρή διοίκηση και με καθαρά ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια. Παράλληλα, οι πιλότοι τόνιζαν στα φυλλάδια την απόφασή τους να συμβάλλουν ώστε η εταιρία να κρατηθεί ψηλά και να συνεχίσει το πτητικό της έργο. Οι ενημερωτικές αυτές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν για τουλάχιστον μια εβδομάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024