Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΝέα γραφεία της Discover the World Marketing στη Θεσσαλονίκη

Νέα γραφεία της Discover the World Marketing στη Θεσσαλονίκη

Νέα γραφεία ανοίγει η Discover the World Marketing στη Θεσσαλονίκη όπου θα φιλοξενεί την CSA και την Air Malta με αναχωρήσεις από τη Θεσσαλονίκη καθώς και την US Airways, την […]

Νέα γραφεία ανοίγει η Discover<.> the World Marketing στη Θεσσαλονίκη όπου θα φιλοξενεί την<...> CSA και την Air Malta με αναχωρήσεις από τη Θεσσαλονίκη καθώς και την US Airways, την British Midland, και την Aeromexico. Τα γραφεία θα αρχίσουν να λειτουργούν στις 31 Μαΐου του 2000.
Ο κ. Φραντζεσκάκης δήλωσε ότι η δημιουργία του νέου γραφείου έγινε με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πτήσεων του καλοκαιριού από Θεσσαλονίκη προς την Πράγα και την Μάλτα. Οι πτήσεις για Πράγα θα πραγματοποιούνται 3 φορές την εβδομάδα, με αεροπλάνα Boeing 737 και αρχίζουν από το τέλος Μαΐου μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Οι πτήσεις για Μάλτα θα είναι 1 φορά την εβδομάδα και αρχίζουν από τις αρχές του Ιουλίου μέχρι και τις αρχές του Σεπτεμβρίου.
Όσον αφορά στην αεροπορική εταιρία US Airways, η οποία αντιπροσωπεύεται από την Discover the World Marketing, ο κ. Φραντζεσκάκης δήλωσε ότι υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης της ειδικότερα για ταξίδια προς Αμερική από την βόρεια Ελλάδα μέσω Μονάχου ή Φρανκφούρτης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024