Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑλλαγές στο τοπίο των αερομεταφορών
Εκπομπή Business & Travel

Αλλαγές στο τοπίο των αερομεταφορών

Σε 20 τον αριθμό ανέρχονται οι αεροπορικές εταιρίες, που έχουν βάλει λουκέτο από την αρχή του 2008, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Διευθύνοντα Συμβούλου της Discover the World Marketing, κ. […]

Σε 20 τον αριθμό ανέρχονται οι αεροπορικές εταιρίες, που έχουν βάλει λουκέτο από την αρχή του 2008, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Διευθύνοντα Συμβούλου της Discover the World Marketing, κ. Ντίνου Φρατζεσκάκη στην εκπομπή<...>Business & Travel στο οικονομικό κανάλι sbc.

Το συγκεκριμένο γεγονός δείχνει ότι αναμένεται να είναι ζοφερό το μέλλον της αεροπορικής αγοράς τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα, εάν η τιμή του πετρελαίου συνεχίσει την τρελή πορεία του τελευταίου διαστήματος. Παράλληλα, σχετικά με τα σχέδια για τη δημιουργία αεροδρομίου στην περιοχή της Κωπαΐδας, ο κ. Φρατζεσκάκης επεσήμανε πως κάτι τέτοιο θα ήταν θετικό για τον ανταγωνισμό στην αγορά αλλά και χρήσιμο, καθώς η Αθήνα είναι μια από τις ελάχιστες ευρωπαϊκές πόλεις χωρίς δεύτερο αερολιμένα.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Discover the World Marketing, ανέφερε πως ευχή όλων είναι η Ολυμπιακή να καταστεί και πάλι υγιής. Παρακολουθώντας ωστόσο την πραγματικότητα και τα μεγέθη της ελληνικής αγοράς καταλαβαίνει κανείς ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο.

Μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση της Ολυμπιακής διαμορφώνεται ένα νέο τοπίο στην ελληνική αεροπορική αγορά, ενώ η ανάπτυξη της αγοράς θα συνεχίσει με επέκταση της Aegean και ίδρυσης μιας νέας μικρότερης Ολυμπιακής. Τις παραπάνω δηλώσεις έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της EuroAir, κ. Γρηγόρης Ευθυμίου.

Συγκεκριμένα για την Ολυμπιακή Αεροπορία, ο κ. Ευθυμίου τόνισε πως η εταιρία κλείνει πια τον κύκλο της ζωής της, καθώς τα πρότυπα και οι κανόνες που θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελούν μονόδρομο. Ωστόσο πρέπει να διατηρηθεί ένας αερομεταφορέας ως εξέλιξη της Ολυμπιακής προκειμένου να υπάρχει ισορροπία στην αγορά. Όσον αφορά στα αεροπορικά δυστυχήματα που απασχόλησαν τελευταία την κοινή γνώμη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της EuroAir, ανέφερε πως στατιστικά βρισκόμαστε πολύ πιο κάτω από το μέσο όρο για φέτος, επειδή όμως συνέβησαν στη «γειτονιά» μας ασχοληθήκαμε με τα συγκεκριμένα περισσότερο απ’ ότι συνήθως. Τέλος, ο κ. Ευθυμίου σημείωσε πως το αεροπορικό προϊόν ελέγχεται πλέον εξαιρετικά από τις αρχές, ενώ υπάρχουν αυστηροί κοινοτικοί κανονισμοί τόσο για τις ώρες πτήσεων όσο και τους κανόνες συντήρησης των αεροσκαφών.

Η εκπομπή Business & Travel παρουσιάζεται από τον Χάρη Ντιγριντάκη κάθε Πέμπτη στις 21:00 από τη συχνότητα του καναλιού sbc και σε επανάληψη κάθε Σάββατο (14.30-15.30) και Κυριακή (15.00-16.00). Ταυτόχρονα πέραν της τηλεόρασης μπορεί κάποιος να την παρακολουθήσει τις ίδιες ώρες μέσω του διαδικτύου στο sbctv.gr Πρόκειται για την μοναδική εκπομπή που ασχολείται με το επιχειρείν της τουριστικής βιομηχανίας, ενημερώνοντας για όλες τις τελευταίες ειδήσεις στον χώρο του τουρισμού, των μεταφορών, αλλά και του τουριστικού Real Εstate.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024