Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣυνεργασία της Lufthansa Cargo, Singapore Airlines, και SAS Cargo

Συνεργασία της Lufthansa Cargo, Singapore Airlines, και SAS Cargo

Συνεργασία στον χώρο του cargo υπέγραψαν στην Φρανκφούρτη οι αεροπορικές εταιρίες Lufthansa Cargo, Singapore Airlines, και SAS Cargo με σκοπό την ευκολότερη μεταφορά των φορτίων cargo, μέσω απόλυτης συνεργασίας του […]

Συνεργασία στον χώρο του cargo υπέγραψαν στην Φρανκφούρτη οι αεροπορικές εταιρίες Lufthansa Cargo<.>, Singapore Airlines<.>, και SAS Cargo<.><…> με σκοπό την ευκολότερη μεταφορά των φορτίων cargo, μέσω απόλυτης συνεργασίας του αεροπορικού τους δικτύου.
Η συνθήκη υπεγράφη μεταξύ του κ. Stefan Lauer πρόεδρο cargo της Lufthansa, του κ. Hwang Teng Aun αντιπροέδρου cargo της Singapore Airlines, SIA, και του κ. Peter Gronlund γενικού διευθυντή και αντιπροέδρου cargo της SAS.
Η υπογραφή της συνεργασίας ήταν το αποτέλεσμα της μελέτης βιωσιμότητας που έχει ξεκινήσει και από τις τρεις αεροπορικές εταιρίες από τον Μάρτιο με σκοπό την καλύτερη αξιοποίηση των κοινών τους δυνατοτήτων στον κλάδο του cargo.
Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία του New Global Cargo, του πρώτου βήματος προς τον παγκόσμιο συντονισμό του δικτύου cargo.
Ο κ. Hwang Teng Aun, αντιπρόεδρος cargo της Singapore Airlines ανέλυσε τους στόχους των τριών αεροπορικών εταιριών, αναφέροντας ότι με την New Global Cargo θα βελτιώσουμε τις μεταφορές των εμπορευμάτων προσφέροντας περισσότερη ευελιξία και σε τοπικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Θα είμαστε σε θέση αν προσφέρουμε καλύτερες λύσεις στους πελάτες μας.
Ο πρόεδρος cargo της Lufthansa κ. Stefan Lauer, αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα αυτής της συμφωνίας, “Η New Global Cargo σηματοδοτεί την γέννηση ενός μελλοντικού παγκόσμιου συστήματος μεταφοράς εμπορευμάτων, το οποίο θα προσφέρει ποιοτική εξυπηρέτηση. Οι μελλοντικές μας προσπάθειες τα επόμενα δύο χρόνια θα εστιασθούν στην δημιουργία καινοτομικών προδιαγραφών, στην ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου, και στην σταδιακή ολοκληρωμένη ένωση των δυνατοτήτων των μελών της New Global Cargo.”

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024