Τελευταία νέα

H Azzurra Air στην Discover the World Marketing

H Azzurra Air, ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρία με έδρα το Μιλάνο, ανέθεσε στην Discover the World Marketing, την Γενική Αντιπροσωπεία Πωλήσεων και Μarketing των τακτικών της δρομολογίων στην Ελλάδα, την Γερμανία, […]

H Azzurra<.> Air, ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρία με έδρα το Μιλάνο, ανέθεσε στην Discover the World Marketing, την<...> Γενική Αντιπροσωπεία Πωλήσεων και Μarketing των τακτικών της δρομολογίων στην Ελλάδα, την Γερμανία, τη Πορτογαλία, την Ισπανία και τη Σουηδία.

"Αποφασίσαμε να προβάλλουμε το δικό μας προϊόν αυτόνομα, ενώ συνεχίζουμε την συνεργασία μας με την Αlitalia με κοινούς κωδικούς πτήσεων", δήλωσε ο Dominic Attard, Γενικός Διευθυντής της Azzurra Air. "Εμπιστευτήκαμε τη Discover the World Marketing επειδή είναι γνώστες του προϊόντος και των δυνατοτήτων μας και επενδύουμε στην Discover για να μας κάνει γνωστούς στις αγορές".

Ο Πρόεδρος της Discover κ. Derek Shanks δήλωσε ότι "η Discover γνωρίζει την Azzurra Air μέσω της AIR MALTA, η οποία είναι από τους κύριους μετόχους της Azzurra Air και αντιπροσωπεύεται από την Discover Ελλάδας. Η Discover προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες και λύσεις στην Azzurra Air διαμέσου των καταξιωμένων επαγγελματιών που διαθέτει σε 6 από τις 53 χώρες όπου έχει παρουσία".

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024