Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileInternet, e-mail και fax στις υπερατλαντικές πτήσεις της Lauda Air

Internet, e-mail και fax στις υπερατλαντικές πτήσεις της Lauda Air

Η αεροπορική εταιρία Lauda Air που ανήκει εξ’ ολοκλήρου στο Austrian Airlines Group, επεκτείνοντας το ψυχαγωγικό της πρόγραμμα “Lauda’s Flying Wonder World”, θα προσφέρει πλέον μέσα στα Boeing 777 για […]

Η αεροπορική εταιρία Lauda Air<.> που ανήκει εξ' ολοκλήρου στο Austrian Airlines Group, επεκτείνοντας το ψυχαγωγικό της πρόγραμμα<...> "Lauda's Flying Wonder World", θα προσφέρει πλέον μέσα στα Boeing 777 για τους επιβάτες των υπερατλαντικών πτήσεων τη δυνατότητα για on-line αγορές αλλά και τη χρήση υπερσύγχρονων επικοινωνιακών συστημάτων.

Οι επιβάτες της Lauda Air θα μπορούν πλέον με εύκολο τρόπο να κάνουν τις αγορές τους από τον υπολογιστή που βρίσκεται εγκατεστημένος στο κάθισμά τους, ακριβώς όπως γίνεται και στον Internet. Το μόνο που έχει να κάνει ο επιβάτης είναι να "σερφάρει" στο πρόγραμμα, να επιλέξει τα προϊόντα που θέλει τοποθετώντας τα μέσα στο ηλεκτρονικό καλάθι, να συμπληρώσει τα στοιχεία του στην ειδική φόρμα και να περάσει την πιστωτική του κάρτα από το ειδικό σκάνερ που βρίσκεται ενσωματωμένο στην τηλεφωνική συσκευή του καθίσματός τους. Σε λίγες ημέρες η παραγγελία του θα παραδοθεί στη διεύθυνσή του!

Το ηλεκτρονικό αυτό κατάστημα της Lauda Air αναπτύχθηκε με τη συνεργασία της βρετανικής εταιρίας Flightstore και της γνωστής Gadget Shop που εξασφαλίζει την ποιότητα και την ποικιλία των προς πώλήση προϊόντων.

Επίσης, είναι γνωστό πως εδώ και αρκετά χρόνια οι επιβάτες της Lauda Air είχαν τη δυνατότητα να κάνουν δορυφορικά τηλεφωνήματα από τη θέση τους μέσα στο αεροπλάνο. Τώρα όμως, με την αναβάθμιση του συστήματος επικοινωνιών θα μπορούν όχι μόνο να τηλεφωνούν αλλά και να στέλνουν ηλεκτρονικά μηνύματα, e-mail και fax!

Το προηγμένο αυτό σύστημα που έχει ενταχθεί στο ψυχαγωγικό και πληροφοριακό πρόγραμμα "Lauda's Flying Wonder World", δίνει τη δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων έως 100 λέξεων με αυτόματη χρέωση 1.95 δολαρίων ανά μήνυμα μέσω της πιστωτικής κάρτας του επιβάτη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024