Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠρωτοποριακό ψυχαγωγικό πρόγραμμα στις πτήσεις της Lauda Air

Πρωτοποριακό ψυχαγωγικό πρόγραμμα στις πτήσεις της Lauda Air

Η αεροπορική εταιρία Lauda Air που ανήκει εξ’ ολοκλήρου στο Austrian Airlines Group, θα προσφέρει πλέον στους επιβάτες των υπερατλαντικών πτήσεων από Βιέννη προς Miami, Kuala Lumpur, Sydney, Melbourne, Bangkok […]

Η αεροπορική εταιρία Lauda Air<.> που ανήκει εξ' ολοκλήρου στο Austrian Airlines Group, θα προσφέρει πλέον στους επιβάτες των υπερατλαντικών πτήσεων<...> από Βιέννη προς Miami, Kuala Lumpur, Sydney, Melbourne, Bangkok και Denpasar τις τελευταίες ειδήσεις του CNN. Τα ειδησεογραφικά προγράμματα του CNN θα ανανεώνονται δύο φορές την ημέρα στις 7 π.μ. και στις 7 μ.μ., έτσι ώστε οι επιβάτες να ενημερώνονται έγκαιρα για τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στον κόσμο.

Οι ειδήσεις του CNN είναι η νέα προσθήκη στο πρωτοποριακό ψυχαγωγικό πρόγραμμα της Lauda Air "Lauda's Flying Wonder World". Το πρόγραμμα που είναι στη διάθεση όλων των επιβατών σε όλες τις πτήσεις από Βιέννη, περιλαμβάνει ηλεκτρονικά παιχνίδια, "Καζίνο στα Σύννεφα", ειδήσεις, σόου, ζωντανή αναμετάδοση μέσα από το αεροπλάνο, τηλέφωνο, fax, αγορές, 16 ραδιοφωνικά κανάλια καθώς και 8 κανάλια video.

Η τελευταία αναβάθμιση του προγράμματος περιλαμβάνει 12 νέες ταινίες ανάμεσα στις οποίες και δύο πρεμιέρες που θα προβάλλονται σε όλες τις πτήσεις της Lauda Air από Βιέννη από 1 Μαΐου 2001.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024