Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣτη Lauda Air τα charters της Austrian Airlines

Στη Lauda Air τα charters της Austrian Airlines

Η Lauda Air ανέλαβε την ευθύνη όλων των πτήσεων charter του Austrian Airlines Group. Οι βασικοί προορισμοί που θα εξυπηρετούνται για φέτος το καλοκαίρι θα είναι η Ελλάδα, η Τουρκία […]

Η Lauda Air<.> ανέλαβε την ευθύνη όλων των πτήσεων charter του Austrian Airlines<.> Group<...>. Οι βασικοί προορισμοί που θα εξυπηρετούνται για φέτος το καλοκαίρι θα είναι η Ελλάδα, η Τουρκία και η Ισπανία καθώς και η Τυνησία, η Αίγυπτος, η Πορτογαλία, η Ιρλανδία, η Ιταλία, η Βουλγαρία και η Κύπρος. Στις υπερατλαντικές πτήσεις τον πρώτο λόγο έχουν το Μπαλί, οι Μαλδίβες και η Καραϊβική.

Μεγάλο βάρος θα δοθεί στις Μεσογειακές Χώρες με πρώτη την Ελλάδα να κατέχει το 35% του συνολικού μεριδίου ενώ η Τουρκία ακολουθεί με 20%.

Οι κλασσικοί προορισμοί όπως η Αίγυπτος παραμένουν στο πρόγραμμα ενώ τα δρομολόγια συμπληρώνουν η Λαμέτζια Τέρμε στη νότια Ιταλία, το Μπουργκάς της Βουλγαρίας, οι πορτογαλικές Φάρο και Λισσαβόνα καθώς και το Δουβλίνο.

Στις υπερατλαντικές πτήσεις – που εξυπηρετούνται από Boeing 767-300- το Μπαλί παραμένει δημοφιλής προορισμός με 1 πτήση εβδομαδιαίως όπως και οι Μαλδίβες ενώ πτήσεις charter θα εξυπηρετούν σημαντικούς προορισμούς της Καραϊβικής όπως το Κανκούν, το Βαραντέρο και την Πούντα Κάνα.

Η Lauda Air πρόσφατα απέκτησε ένα Boeing νέας γενιάς 737-800 με 184 θέσεις που πήρε το όνομα του θρύλου των Beatles "George Harrison".

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024