Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚρατήσεις συγκεκριμένων θέσεων από την Germanwings

Κρατήσεις συγκεκριμένων θέσεων από την Germanwings

Κράτηση μέσω διαδικτύου για να ταξιδέψει σε οποιαδήποτε θέση του αεροπλάνου επιθυμεί μπορεί να κάνει πλέον κανείς, πετώντας με Germanwings. Μέχρι στιγμής η επιλογή της θέσης ήταν ελεύθερη και έτσι […]

Κράτηση μέσω διαδικτύου για να ταξιδέψει σε οποιαδήποτε θέση του αεροπλάνου επιθυμεί μπορεί να κάνει πλέον κανείς, πετώντας με Germanwings. Μέχρι στιγμής η επιλογή της θέσης ήταν ελεύθερη και έτσι οι επιβάτες διάλεγαν<...>τυχαία τη θέση τους κατά την επιβίβασή τους στο αεροπλάνο.

Το κόστος για την κάθε κράτηση θέσης ανά διαδρομή αντιστοιχεί σε 5 ευρώ. Στους επιβάτες που τα εισιτήρια τους ανήκουν στην κατηγορία Flex Plus και στους κατόχους της πιστωτικής κάρτας Germanwings, η υπηρεσία αυτή προσφέρεται δωρεάν.

Για κρατήσεις μέσω Internet, o κάθε επιβάτης μπορεί να επιλέξει την επιθυμητή του θέση μέσα στο αεροπλάνο έως και 24 ώρες πριν την αναχώρηση. Ακόμα όμως και μετά την αγορά του εισιτηρίου είναι δυνατή η επιλογή θέσης μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρίας. Τέλος, αν κάποιος δεν έχει μεριμνήσει για την κράτηση κάποιας συγκεκριμένης θέσης, θα τοποθετηθεί σε μια τυχαία από τις θέσεις που έχουν απομείνει, κατά τη διάρκεια του Check-In στο αεροδρόμιο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024