Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΘετικά αποτελέσματα στη Θεσσαλονίκη για την Turkish Airlines
Η Turkish Airlines πραγματοποιεί πλέον έως και 27 πτήσεις εβδομαδιαίως από Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Θετικά αποτελέσματα στη Θεσσαλονίκη για την Turkish Airlines

Τα αποτελέσματα των πρώτων 14 μηνών λειτουργίας της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη είναι ιδιαίτερα θετικά, καθώς συνολικά περίπου 50 χιλιάδες επιβάτες έχουν ταξιδέψει από και προς τη Θεσσαλονίκη, με πληρότητα που για την φετινή καλοκαιρινή περίοδο πλησιάζει το 100%.

Συμπληρώνοντας 65 χρόνια παρουσίας στη χώρα μας (άλλωστε η πρώτη διεθνής πτήση της εταιρείας είχε ως προορισμό την χώρα μας), η Turkish Airlines πραγματοποιεί πλέον έως και 27 πτήσεις εβδομαδιαίως από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, συνδέοντας την Ελλάδα με όλο τον κόσμο.

Μέσω της αγαστής συνεργασίας με τους αρμόδιους φορείς, αλλά και τους επιχειρηματίες του τουρισμού και με τον προγραμματισμό πολλών ταξιδιών εξοικείωσης, που συνδέουν την Ελλάδα με αναδυόμενες και σημαντικές αγορές σε όλο τον κόσμο, η Turkish Airlines συνεχίζει να στηρίζει την ελληνική αγορά, επεκτείνοντας σε κάθε ευκαιρία το παγκόσμιο δίκτυο της.

Τα αποτελέσματα των πρώτων 14 μηνών λειτουργίας της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη είναι ιδιαίτερα θετικά, καθώς συνολικά περίπου 50 χιλιάδες επιβάτες έχουν ταξιδέψει από και προς τη “νύμφη του Θερμαϊκού”, με πληρότητα που για την φετινή καλοκαιρινή περίοδο πλησιάζει το 100%. Ο διευθυντής της Turkish Airlines στη Θεσσαλονίκη, κ. Utku Yazan δήλωσε σχετικά με την παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα: “Η Turkish Airlines, ως καλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης για το 2012, συνεχίζει να καλύπτει τις ανάγκες των επιβατών της και να ανταποκρίνεται στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις τους, πετώντας σε πάνω από 200 προορισμούς σε όλο το κόσμο. Πολύ σύντομα οι εβδομαδιαίες πτήσεις μας από και προς τη Θεσσαλονίκη θα γίνονται επτά φορές την εβδομάδα αντί για έξι και ευελπιστούμε, σύντομα, να αυξήσουμε τον αριθμό των καθημερινών μας πτήσεων”.

Η THY θα συνεχίσει να προωθεί την Ελλάδα ως τουριστικό και επιχειρηματικό προορισμό, καθώς στρατηγική της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο είναι να αναδεικνύει τη δυναμική των πόλεων-σταθμών που εξυπηρετεί.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024