Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΑποστολή της MTC Group στην έκθεση ΙΜΤΜ του Ισραήλ

Αποστολή της MTC Group στην έκθεση ΙΜΤΜ του Ισραήλ

Με στόχο την ενίσχυση των επιχειρηματικών συναντήσεων των εκπροσώπων των προορισμών με τους οποίους η MTC Group συνεργάζεται, βρίσκεται στο Τέλ Αβίβ ομάδα στελεχών της εταιρείας συμβούλων, συμμετέχοντας στην επαγγελματική […]

Με στόχο την ενίσχυση των επιχειρηματικών συναντήσεων των εκπροσώπων των προορισμών με τους οποίους η MTC Group συνεργάζεται, βρίσκεται στο Τέλ Αβίβ ομάδα στελεχών της εταιρείας συμβούλων, συμμετέχοντας στην επαγγελματική έκθεση τουρισμού IMTM, που ολοκληρώνεται σήμερα. Επικεφαλής της αποστολής, που εντάσσεται στο πρόγραμμα “Aegean Islands Promo” είναι ο αντιπρόσωπος Αιγαίου της εταιρείας κ. Κώστας Σκαγιάς, ο οποίος είχε ηγηθεί της αντίστοιχης ομάδας στελεχών και στη Νέα Υόρκη για την έκθεση “New York Times Travel Show”. Στην αμερικανική μεγαλούπολη πραγματοποιήθηκε σειρά επαφών με δημοσιογράφους, εκδότες, influensers και bloggers, μεταξύ των οποίων από τα περιοδικά “Vanity Fair”, “Romance Magazine”, “Men’s Journal Magazine”, “Society and Diplomatic Review” και την εφημερίδα “Εθνικός Κήρυξ”, οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024